Spectrum is door Gisela Hassler en Michael Janz opgericht met het kerndoel om op klanten specificatie gemaakte instrumenten te produceren. Om te tonen waartoe ze in staat waren, begonnen ze met de ontwikkeling van hun eigen productlijn. Spectrum maakte hun eerste ISA digitizer board in 1991.

In de jaren daarna volgden meerdere ISA Data Acquisitie kaarten. En uiteindelijk ook functie generator kaarten zoals de 400 MS/Sec Arbitrary Waveform Generator kaart.

Productie Spectrum

In 1996 produceerden Spectrum de eerste 12 Bit digitizer kaart voor de nieuwe bus standaard PCI. Vele andere kaarten gebaseerd op het PCI interface volgden. In 2000 en 2001 waren er grote veranderingen gaande binnen het bestuur en productontwikkeling. Een van de oprichters, Michael Janz, verliet het bedrijf. Sindsdien heeft Olivier Rovini, Spectrum’s senior ontwikkelingsengineer, de positie van Technical Manager overgenomen. De tweede grote stap was de ontwikkeling van de MI serie – de eerste modulaire PCI kaarten.
Dit leidde al snel naar een grotere selectie van digitizers, D/A en digitale I/O kaarten – allemaal gebaseerd op hetzelfde platform.

Lijn van CompactPCI en PXI kaarten

In 2004 introduceerde Spectrum een complete lijn van CompactPCI en PXI kaarten. Ook werd de M2i serie – de opvolger van de MI kaarten – geïntroduceerd. In de jaren erna werd er door ontwikkelt in het PCI Express interface formaat, kwamen er hogere sample snelheden, hogere resoluties en hogere data transfer snelheden, die nu zijn opgenomen in de M4i serie digitizers, arbitrairy functiegenerators en Netbox (LXI) digitizers.

Productfolio Spectrum

Het productportfolio bestaat uit:

Digitizers boards (PCI, PCIe, cPCI, PXI) Digital I/O boards Arbitrary waveform generator boards Netbox digitizers   Het complete productontwikkelings- en productieproces gebeurt in Grosshansdorf, Duitsland. De filosofie van Spectrum bestaat uit het betrekken van lokale leveranciers om zo de regio en uiteindelijk Duitsland als vestigingslocatie voor deze industrie te versterken. “Gemaakt in Duitsland” heeft daarom binnen Spectrum een speciale betekenis. Ze zijn bijzonder trots op hun snelle, vriendelijke en uitgebreide klantenservice. De service die hun eigen werknemers ook verwachten van andere bedrijven. Voor een compleet overzicht van Spectrum producten, bezoek haar website op www.spectrum-instrumentation.com.

Wat onze klanten zeggen

Latefa El Amrani

Latefa El Amrani

MetricControl

Als onafhankelijk kalibratielaboratorium van elektrisch/elektronische temperatuur- en geometrische meetapparatuur zijn wij en onze klanten gebaat bij nauwkeurige meetresultaten en een goede herleidbaarheid. Hiervoor is goede en stabiele meet -en regelapparatuur strikt noodzakelijk. Om dit te realiseren is een betrouwbare partner nodig die hoogwaardig kwaliteit biedt en met ons meedenkt, en TTMS is zo’n partner. Wij hebben al vele jaren een goede samenwerking met TTMS. Technische problemen zijn voor hen uitdagingen en vragen worden snel en adequaat beantwoord. TTMS is pro-actief: denkt altijd met ons mee. Daarnaast zijn zij klantgericht, flexibel, betrokken en betrouwbaar. Ze komen hun afspraken altijd na. Ook zijn ze deskundig, geven een goed advies en leveren de juiste apparatuur. Kortom, MetricControl werkt graag met TTMS samen.

Hypex Electronics

Joop van Bijnen

Hypex Electronics

Ik doe al jaren zaken met TTMS. Zij bieden ons goede adviezen, met keuze uit een breed assortiment producten. Voor wij tot aankoop overgaan, kunnen we middels een demonstratiemodel zelf een aantal dagen ervaren of het product voldoet aan onze verwachtingen. Ze denken mee en proberen mij niet iets aan te smeren. Mocht het zo zijn dat er eens een keer, om wat voor reden dan ook, wat mankeert aan de spullen van TTMS, dan zijn ze er ook om service te leveren met reparatie en, indien nodig, een vervanger. TTMS investeert met zijn service in een goede en duurzame klantrelatie

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2019 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden