Technix High Voltage is een van Europa’s toonaangevende fabrikanten van gereguleerde hoogspannings DC voedingen, hoogspannings condensator laadapparaten en hoogspannings elektronenbundel voedingen, met een breed assortiment aan vermogen, van 150 W tot 200 kW+ (75 J/s tot 100 kJ/s), en spanning van 300 V tot 200 kV.

Het bedrijf is sinds 2000 gevestigd in Créteil, in de buurt van Parijs, Frankrijk.

Haar expertise maakt ontwerp van eigen hoogspanningstransformers en hoogspanningsversterkers met een hoog gehalte aan flexibiliteit en betrouwbaarheid mogelijk. Alle hoogspanningsproducten (HV producten)zijn gebaseerd op een modulaire concept om een grote keuze in configuraties mogelijk te maken. Technix verkoopt wereldwijd via een netwerk aan distributeurs.

Naast de standaard modellen is het ook mogelijk om hoogspanningsvoedingen op klanten specificatie te produceren voor zowel specifieke research projecten als OEM producten. Door haar R & D team kunnen zowel electronische als mechanische aanpassingen worden gemaakt.

De basis productlijn bestaat uit:

 

 

Enkele van Technix’ sterke kanten zijn:

  • Nauwkeurigheid & Stabiliteit
  • Compactheid
  • Gebruikers gemak
  • Hoge mate van efficiency
  • Beveiligd tegen arcs, overloads, short circuits en oververhitting
  • Veiligheid
  • Snelle regulatie
  • Zeer beperkte opgeslagen energie
  • Lage kosten per watt

Het gebruik van dubbele resonantie technologie (lien document technologie) en de laatste semiconductor componenten (IGBT’s) zorgt voor compacte modellen en hoge betrouwbaarheid.
Technix producten hebben een garantie van 24 maanden vanaf moment van levering. Deze garantie dekt onderdelen en werkuren.

Voor een compleet overzicht van Technix producten, bezoek haar website op www.technix-hv.com/

Wat onze klanten zeggen

Latefa El Amrani

Latefa El Amrani

MetricControl

Als onafhankelijk kalibratielaboratorium van elektrisch/elektronische temperatuur- en geometrische meetapparatuur zijn wij en onze klanten gebaat bij nauwkeurige meetresultaten en een goede herleidbaarheid. Hiervoor is goede en stabiele meet -en regelapparatuur strikt noodzakelijk. Om dit te realiseren is een betrouwbare partner nodig die hoogwaardig kwaliteit biedt en met ons meedenkt, en TTMS is zo’n partner. Wij hebben al vele jaren een goede samenwerking met TTMS. Technische problemen zijn voor hen uitdagingen en vragen worden snel en adequaat beantwoord. TTMS is pro-actief: denkt altijd met ons mee. Daarnaast zijn zij klantgericht, flexibel, betrokken en betrouwbaar. Ze komen hun afspraken altijd na. Ook zijn ze deskundig, geven een goed advies en leveren de juiste apparatuur. Kortom, MetricControl werkt graag met TTMS samen.

Hypex Electronics

Joop van Bijnen

Hypex Electronics

Ik doe al jaren zaken met TTMS. Zij bieden ons goede adviezen, met keuze uit een breed assortiment producten. Voor wij tot aankoop overgaan, kunnen we middels een demonstratiemodel zelf een aantal dagen ervaren of het product voldoet aan onze verwachtingen. Ze denken mee en proberen mij niet iets aan te smeren. Mocht het zo zijn dat er eens een keer, om wat voor reden dan ook, wat mankeert aan de spullen van TTMS, dan zijn ze er ook om service te leveren met reparatie en, indien nodig, een vervanger. TTMS investeert met zijn service in een goede en duurzame klantrelatie

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2018 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden