Vitrek is een Amerikaanse leverancier van voornamelijk hoogspanning test- en meetapparatuur en vermogensmeters. 

De firma is in 1990 gestart en hun eerste producten waren safety testers inclusief isolatieweerstandsmeting en ground bond test. Het assortiment werd vervolgens aangevuld met hoogspanningsscanners (tot 15kV).

Producten Vitrek

Vitrek heeft een breed assortiment hoogspanning test- en meetapparatuur (waaronder hoogspanningsscanners) en vermogensmeters. Bekijk de producten van Vitrek:

Hoogspanningsmeters van Vitrek

De uitgebreide kennis van Vitrek voor wat betreft hoogspanning heeft vervolgens geleid tot een uiterst precisie hoogspanningsmeter. Voor DC tot 10kV met een nauwkeurigheid van 0,03%. Met de HV smartprobes is deze range uit te breiden tot 150kV.

Nieuwe serie grafische power analyzers

De nieuwe serie grafische power analyzers zorgt voor opnieuw een uitbreiding in het assortiment. De modulair opgebouwde vermogens meter (maximaal 4 kanalen) heeft een prachtig kleuren touchscreen met een hoge resolutie. De bandbreedte is 1MHz en het meetprincipe is gebaseerd op DFT technologie. Vitrek heeft een ISO17025 geaccrediteerd kalibratielaboratorium.

Producten

Bekijk de producten van Vitrek op onze website.

  • Safety testers: ook wel bekend onder de naam hipot testers. Deze testers gebruikt u om uw veiligheidstesten op een snelle, efficiënte en nauwkeurige manier uit te voeren. Voorbeelden van veiligheidstesten zijn AC/DC hoogspanningstesten, isolatieweerstand, ground bound en lekstroom testen.
  • Hoogspanningsmeter: een precisie hoogspanningsmeter, dat is wat Vitrek biedt met het model 4700. De meter kenmerkt zich door een hoge meetnauwkeurigheid en is voorzien van een color touchscreen wat het gebruik bijzonder eenvoudig maakt.
  • Vermogensmeters: onze vermogensmeter dekken het hele gebied van laag frequente applicaties af. Voor standaard toepassingen hebben we vermogensmeters tot 10kHz met een simpele en duidelijke aflezing.

Advies van onze professionals

Weet u niet goed welk product voor uw applicatie geschikt is? Dan staan de consultants van TTMS graag voor u klaar. U kunt ook bij de pagina applicaties kijken. Wij hebben namelijk voor veel applicaties een ondersteunend artikel geschreven. Niet alleen kunt u kennismaken met onze ervaringen op dit gebied, ook is het mogelijk dat wij uw applicatie hebben behandeld. We hebben de applicaties weer verder onderverdeeld bij de verschillende divisies. Staat uw applicatie er niet tussen of kunt u deze niet vinden? Neem dan contact met ons op. Voor uitgebreide informatie van deze fabrikant verwijzen wij u graag naar de Vitrek website.

Wat onze klanten zeggen

Latefa El Amrani

Latefa El Amrani

MetricControl

Als onafhankelijk kalibratielaboratorium van elektrisch/elektronische temperatuur- en geometrische meetapparatuur zijn wij en onze klanten gebaat bij nauwkeurige meetresultaten en een goede herleidbaarheid. Hiervoor is goede en stabiele meet -en regelapparatuur strikt noodzakelijk. Om dit te realiseren is een betrouwbare partner nodig die hoogwaardig kwaliteit biedt en met ons meedenkt, en TTMS is zo’n partner. Wij hebben al vele jaren een goede samenwerking met TTMS. Technische problemen zijn voor hen uitdagingen en vragen worden snel en adequaat beantwoord. TTMS is pro-actief: denkt altijd met ons mee. Daarnaast zijn zij klantgericht, flexibel, betrokken en betrouwbaar. Ze komen hun afspraken altijd na. Ook zijn ze deskundig, geven een goed advies en leveren de juiste apparatuur. Kortom, MetricControl werkt graag met TTMS samen.

Hypex Electronics

Joop van Bijnen

Hypex Electronics

Ik doe al jaren zaken met TTMS. Zij bieden ons goede adviezen, met keuze uit een breed assortiment producten. Voor wij tot aankoop overgaan, kunnen we middels een demonstratiemodel zelf een aantal dagen ervaren of het product voldoet aan onze verwachtingen. Ze denken mee en proberen mij niet iets aan te smeren. Mocht het zo zijn dat er eens een keer, om wat voor reden dan ook, wat mankeert aan de spullen van TTMS, dan zijn ze er ook om service te leveren met reparatie en, indien nodig, een vervanger. TTMS investeert met zijn service in een goede en duurzame klantrelatie

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2019 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden