Vitrek is een Amerikaanse leverancier van voornamelijk hoogspanning test- en meetapparatuur en vermogensmeters. 

De firma is in 1990 gestart en hun eerste producten waren safety testers inclusief isolatieweerstandsmeting en ground bond test. Het assortiment werd vervolgens aangevuld met hoogspanningsscanners (tot 15kV).

Producten Vitrek

Vitrek heeft een breed assortiment hoogspanning test- en meetapparatuur (waaronder hoogspanningsscanners) en vermogensmeters. Bekijk de producten van Vitrek:

Hoogspanningsmeters van Vitrek

De uitgebreide kennis van Vitrek voor wat betreft hoogspanning heeft vervolgens geleid tot een uiterst precisie hoogspanningsmeter. Voor DC tot 10kV met een nauwkeurigheid van 0,03%. Met de HV smartprobes is deze range uit te breiden tot 150kV.

Nieuwe serie grafische power analyzers

De nieuwe serie grafische power analyzers zorgt voor opnieuw een uitbreiding in het assortiment. De modulair opgebouwde vermogens meter (maximaal 4 kanalen) heeft een prachtig kleuren touchscreen met een hoge resolutie. De bandbreedte is 1MHz en het meetprincipe is gebaseerd op DFT technologie. Vitrek heeft een ISO17025 geaccrediteerd kalibratielaboratorium.

Producten

Bekijk de producten van Vitrek op onze website.

  • Safety testers: ook wel bekend onder de naam hipot testers. Deze testers gebruikt u om uw veiligheidstesten op een snelle, efficiënte en nauwkeurige manier uit te voeren. Voorbeelden van veiligheidstesten zijn AC/DC hoogspanningstesten, isolatieweerstand, ground bound en lekstroom testen.
  • Hoogspanningsmeter: een precisie hoogspanningsmeter, dat is wat Vitrek biedt met het model 4700. De meter kenmerkt zich door een hoge meetnauwkeurigheid en is voorzien van een color touchscreen wat het gebruik bijzonder eenvoudig maakt.
  • Vermogensmeters: onze vermogensmeter dekken het hele gebied van laag frequente applicaties af. Voor standaard toepassingen hebben we vermogensmeters tot 10kHz met een simpele en duidelijke aflezing.

Advies van onze professionals

Weet u niet goed welk product voor uw applicatie geschikt is? Dan staan de consultants van TTMS graag voor u klaar. U kunt ook bij de pagina applicaties kijken. Wij hebben namelijk voor veel applicaties een ondersteunend artikel geschreven. Niet alleen kunt u kennismaken met onze ervaringen op dit gebied, ook is het mogelijk dat wij uw applicatie hebben behandeld. We hebben de applicaties weer verder onderverdeeld bij de verschillende divisies. Staat uw applicatie er niet tussen of kunt u deze niet vinden? Neem dan contact met ons op. Voor uitgebreide informatie van deze fabrikant verwijzen wij u graag naar de Vitrek website.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2023 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden