Zenone Elettronica werd in 1990 in Mirabella, Italië, opgericht door ingenieurs met jarenlange ervaring in de vermogenselektronica-industrie. Zenone werd al snel een toonaangevende fabrikant van complexe vermogens elektronische systemen op hoogtechnologisch niveau.

Het product gamma van Zenone omvat;
Statische AC en DC stroomgeneratoren tot 50kA
1- en 3-fasige frequentieomvormers tot 1MVA
1- en 3-fasige programmeerbare AC bronnen tot 1MVA
Hoog vermogen DC bronnen tot 1200V en 1MW
Hoog vermogen regeneratieve DC bronnen
AC belastingen tot 500kVA.

Bovendien biedt Zenone Elettronica oplossingen op maat.

Een uitstekende aanvulling op het toch al zeer uitgebreide producten portfolio van TTMS voor wat betreft AC en DC voedingen, versterkers, AC en DC loads en stroombronnen.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2023 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden