Höcherl & Hackel heeft haar product portfolio uitgebreid met een serie Energy Recycling Loads (ERI serie).

De voordelen zijn duidelijk: het recyclen van energie is natuurlijk beter dan het in overbodige warmte omzetten. Vaak moet die warmte ook weer worden afgevoerd middels airconditioning. De energie besparing is dan ook veel groter als alllen de terug geleverde energie aan het net.

De ERI serie omvat drie vermogensklassen van 3600 W tot 10800 W.
Er zijn negen modellen beschikbaar met een spanning oplopend van 120 V / 330 A tot maar liefst 800 V / 67,5 A. De ERI loads kunnen werken in constant current, constant voltage, constant power en constant resistance mode. Limitwaarden voor spanning en stroom zijn instelbaar.
De efficiency is ongeveer 95 %.

Ook is het mogelijk om dynamische belastingen uit te voeren middels een lijst van maximaal 300 setpoints. Naast logging via alle data interfaces is het ook mogelijk op een externe USB flash drive op te slaan.

Ook is er een scala aan interface opties mogelijk: ethernet, USB, RS-232, analoge I/O en CAN. Optioneel zijn analoge geïsoleerde I/O en GPIB. Het programmeren gebeurt middels een SCPI command set.

Voor uitgebreide specificaties verwijzen wij u graag naar de datasheet.

Wat onze klanten zeggen

Latefa El Amrani

Latefa El Amrani

MetricControl

Als onafhankelijk kalibratielaboratorium van elektrisch/elektronische temperatuur- en geometrische meetapparatuur zijn wij en onze klanten gebaat bij nauwkeurige meetresultaten en een goede herleidbaarheid. Hiervoor is goede en stabiele meet -en regelapparatuur strikt noodzakelijk. Om dit te realiseren is een betrouwbare partner nodig die hoogwaardig kwaliteit biedt en met ons meedenkt, en TTMS is zo’n partner. Wij hebben al vele jaren een goede samenwerking met TTMS. Technische problemen zijn voor hen uitdagingen en vragen worden snel en adequaat beantwoord. TTMS is pro-actief: denkt altijd met ons mee. Daarnaast zijn zij klantgericht, flexibel, betrokken en betrouwbaar. Ze komen hun afspraken altijd na. Ook zijn ze deskundig, geven een goed advies en leveren de juiste apparatuur. Kortom, MetricControl werkt graag met TTMS samen.

Hypex Electronics

Joop van Bijnen

Hypex Electronics

Ik doe al jaren zaken met TTMS. Zij bieden ons goede adviezen, met keuze uit een breed assortiment producten. Voor wij tot aankoop overgaan, kunnen we middels een demonstratiemodel zelf een aantal dagen ervaren of het product voldoet aan onze verwachtingen. Ze denken mee en proberen mij niet iets aan te smeren. Mocht het zo zijn dat er eens een keer, om wat voor reden dan ook, wat mankeert aan de spullen van TTMS, dan zijn ze er ook om service te leveren met reparatie en, indien nodig, een vervanger. TTMS investeert met zijn service in een goede en duurzame klantrelatie

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2016 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden