Introductie
De Chroma 62000H serie DC voedingen is uitgebreid met constant power modellen tot 100V. Hierdoor bestaat de Chroma 62000H serie nu uit 20 modellen in vermogen oplopend van 2 kW tot 15 kW. Het spanningsbereik loopt van 30 V tot 1000 V en de stromen lopen tot 375 A. De nieuw toegevoegde 100 V modellen betreffen een 10 kW en een 15 kW uitvoering.

Deze DC Supplies zijn bijzonder geschikt voor toepassing in ATE testsystemen, maar ook in het lab. Meerdere units kunnen in master/slave worden geschakeld. Dit maakt de voedingen uit de 62000H serie geschikt voor bulk power toepassingen, zoals bijvoorbeeld de simulatie van de grotere batterijen of accubanken binnen de automotive sector of defensie.
De voordelen van de 62000H serie zijn de trigger poorten en de hoge precisie uitlezing van de spanning en stroom. Daarnaast is het mogelijk om met deze DC voeding complexe DC golfvormen te genereren met spanningspulsen, spanningsdrops, en spanningsvariaties. Verder is de 62000H serie ook leverbaar als Solar Array Simulator (SAS), geschikt voor het vaststellen van de prestaties van de power point tracker (MPPT) van Solar inverters.

Er zijn twee nieuwe constant power modellen in het programma. De 62100H-100P heeft een maximaal vermogen van 10kW, een maximale spanning van 100V(en dus maximaal 100A bij 100V)  en een maximale stroom van 250A (bij maximaal 40V). Voor de 62150H-100P is het maximale vermogen van 15kW, een maximale spanning van 100V(en dus maximaal 150A bij 100V)  en een maximale stroom van 375A (bij maximaal 40V)

Eigenschappen
De 62000H serie is standaard voorzien van een USB en RS232/RS485 interface en is optioneel uit te breiden met een LAN/Ethernet of een GPIB interface.

Voor uitgebreide informatie verwijzen wij u graag naar de product pagina.

Heeft u vragen over prijzen en/of levertijden, of wilt u een demonstratie van één van de 62000H Serie DC voedingen neem dan contact met ons op. Wij adviseren uw graag bij de keuze van de beste DC voeding voor uw applicatie.

Wat onze klanten zeggen

Latefa El Amrani

Latefa El Amrani

MetricControl

Als onafhankelijk kalibratielaboratorium van elektrisch/elektronische temperatuur- en geometrische meetapparatuur zijn wij en onze klanten gebaat bij nauwkeurige meetresultaten en een goede herleidbaarheid. Hiervoor is goede en stabiele meet -en regelapparatuur strikt noodzakelijk. Om dit te realiseren is een betrouwbare partner nodig die hoogwaardig kwaliteit biedt en met ons meedenkt, en TTMS is zo’n partner. Wij hebben al vele jaren een goede samenwerking met TTMS. Technische problemen zijn voor hen uitdagingen en vragen worden snel en adequaat beantwoord. TTMS is pro-actief: denkt altijd met ons mee. Daarnaast zijn zij klantgericht, flexibel, betrokken en betrouwbaar. Ze komen hun afspraken altijd na. Ook zijn ze deskundig, geven een goed advies en leveren de juiste apparatuur. Kortom, MetricControl werkt graag met TTMS samen.

Hypex Electronics

Joop van Bijnen

Hypex Electronics

Ik doe al jaren zaken met TTMS. Zij bieden ons goede adviezen, met keuze uit een breed assortiment producten. Voor wij tot aankoop overgaan, kunnen we middels een demonstratiemodel zelf een aantal dagen ervaren of het product voldoet aan onze verwachtingen. Ze denken mee en proberen mij niet iets aan te smeren. Mocht het zo zijn dat er eens een keer, om wat voor reden dan ook, wat mankeert aan de spullen van TTMS, dan zijn ze er ook om service te leveren met reparatie en, indien nodig, een vervanger. TTMS investeert met zijn service in een goede en duurzame klantrelatie

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2018 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden