André Handgraaf   T&M Consultant

Mijn werkomgeving is het walhalla voor technici. Wekelijks wandel ik als T&M consultant binnen bij bedrijven waarvan ik denk: wauw, hebben we dit in BeNeLux? En geloof me, ik sta nog dagelijks versteld van de hoogstaande elektronicaontwikkelingen in de BeNeLux. Iets waar we best trots op mogen zijn. En als ik dan een oplossing voor een ingewikkeld meetprobleem heb kunnen aandragen, dan heb ik toch het gevoel dat wij als TT&MS ook een bijdrage leveren aan die mooie ontwikkelingen.

René Bos   T&M Consultant

Als T&M consultant ben ik het liefst bij klanten over de vloer. Om daar door de juiste vragen te stellen en te bekijken hoe TT&MS kan bijdragen aan het oplossen van technische barrières. Ik zeg weleens: ‘Alles waar een stekker aan zit, moet getest worden’. Want alleen als je weet wat een product werkelijk presteert, kun je het verbeteren. Zo leer ik elke dag iets nieuws! En met mijn nieuwsgierige karakter word ik daar heel blij van.

Tom Luyckx   T&M Consultant

Het leuke aan werken bij TT&MS is het in contact komen met bedrijven die zich bezig houden met de nieuwste technologieën en ontwikkelingen. Hierdoor kan ik mijn kennis verder uitbreiden over verschillende applicaties en dit is positief voor mijn professionele en persoonlijke ontwikkeling. Het vinden van gepaste oplossingen, samen met de klant, geeft mij voldoening. Dit vloeit voort uit mijn interesse over alles wat met techniek te maken heeft.

Jacqueline van der Erf   Office Manager

Binnen TT&MS houd ik mij als Office Manager bezig op verschillende vlakken zoals onder andere HR, financiële administratie en sales support. Met het oog op efficiëntie vind ik het belangrijk dat werkprocessen vloeiend en soepel verlopen. TT&MS staat niet stil, monitoren en indien nodig, bijstellen van werkprocessen is dan ook één van mijn taken. Ook een goede sfeer binnen het TTMS team vind ik belangrijk. Want de beste resultaten bereik je immers samen!

Diana Santhuizen-Dijs   Sales Support

Het fijne van werken bij TT&MS is dat we inzetten op duurzame klantrelaties. Hier onderzoeken we hoe we bedrijven werkelijk verder kunnen helpen. Zo proberen we altijd de juiste oplossing voor de applicatie van een klant te vinden. Ik vind het fijn als het gehele traject vanuit het eerste contact tot en met de aflevering van de bestelling, naar tevredenheid van de klant is geweest. Met de juiste focus, communicatie en klantgerichte instelling bereiken we zo mooie resultaten.

Marc Kammeraad   Marketing & Sales

Binnen TT&MS heb ik de focus op de commerciële en marketing gerelateerde zaken. Dit zijn vooral de online zichtbaarheid, het onderhoud aan de website, persberichten, application notes en andere publicaties. Daarnaast ben ik veelvuldig in contact met de consultants en ondersteun hen daar waar nodig in het commerciële traject rond de offertes en opvolging daarvan. Het maakt dat ik een veelzijdige functie heb binnen TT&MS die ik op een eigenwijze manier in kan vullen.

Robert Kousbroek   Service Technician

De apparaten worden steeds geavanceerder en we zien steeds meer dat apparaten moeten samenwerken in combinatie met software. Het geeft voldoening als ik de klanten op weg kan helpen bij problemen en ze hierin kan begeleiden bij software updates. Bij hardware problemen proberen we zo snel mogelijk een oplossing te vinden, door reparatie intern of in samenwerking met de leverancier. Het leuke aan het werken binnen TT&MS is dat erg afwisselend is en het is leuk om te werken in een klein hecht team.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2023 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden