André Handgraaf   T&M Consultant

André is één van de Test & Measurement consultants voor TTMS. Hij adviseert klanten bij de aanschaf van test- & meetapparatuur en onderhoudt de relatie met zijn klanten. Hij kent graag de ins en outs van test- en meetapparatuur, niet in de laatste plaats om zo de klanten goed te kunnen adviseren. André heeft een optimistisch karakter en blijft zich graag ontwikkelen, zowel professioneel als privé.

René Bos   T&M Consultant

René is één van de Test & Measurement consultants voor TTMS. Hij adviseert klanten bij de aanschaf van test- & meetapparatuur en onderhoudt de relatie met zijn klanten. Hij houdt ervan test- en meetapparatuur grondig te leren kennen, niet in de laatste plaats om zo de klanten goed van dienst te kunnen zijn. René is een vrolijke persoonlijkheid, die in zijn privétijd graag met fotografie en muziek bezig is.

Jacqueline van der Erf   Office Manager

Jacqueline geeft als office manager bij TTMS leiding aan de interne dienst. Daarnaast ondersteunt zij de afdeling Sales in zijn geheel, en heeft een aantal managementtaken onder zich. Ze heeft een goede helicopterview, een talent dat ze als coördinator goed kan inzetten. Jacqueline is een sociaal persoon, houdt van reizen en is een levensgenieter.

Diana Santhuizen-Dijs   Sales Support

Diana ondersteunt bij TTMS de afdeling Sales en is een eerste aanspreekpunt voor klanten en relaties. Ze is communicatief, klantgericht en een allround medewerker voor de organisatie. Diana heeft een open persoonlijkheid en houdt onder andere van reizen en tennissen.

Raymond van Dijk   Service

Raymond houdt zich bij TTMS bezig met servicezaken. Hij heeft ruime ervaring in techniek, en is daardoor de juiste man om uw algemene technische vragen te beantwoorden. Hij houdt zich daarnaast bezig met reparaties en kalibraties van meetinstrumentatie. Raymond is een aanpakker en dat zie je ook terug in zijn privéleven. Hij klust graag en is vooral in de lente- en zomermaanden te vinden in en rond zijn boot.

Sandra Muresu   Marketing

Sandra is bij TTMS verantwoordelijk voor het handhaven en uitvoeren van de doelstellingen voor marketing in zijn geheel. Na jarenlange ervaring als secretaresse werd duidelijk dat haar talent ligt op het gebied van taal en communicatie. Ze is sociaal betrokken en creatief. Haar passie ligt bij schrijven van poëzie.

Marc Kammeraad   Marketing & Sales

Marc is bij TTMS verantwoordelijk voor de uitvoering van de doelstellingen op het gebied van marketing, en meer specifiek: de online zichtbaarheid en vindbaarheid van TTMS. Daarnaast houdt hij zich zijdelings bezig met ontwikkelingen op het gebied van communicatie en marketing.

Wat onze klanten zeggen

Hans Verhees

Hans Verhees

Victron Energy

Wij kopen geen meetinstrumentatie, maar oplossingen voor specifieke meetproblemen. Ik koop dan ook graag bij TTMS, gezien de kennis die zij hebben op het gebied van testoplossingen in power elektronica. Ik heb namelijk een hekel aan verkopers. TTMS helpt ons bij de juiste keuze. Ze komen zelfs met instrumentatie van fabrikanten die ze zelf niet vertegenwoordigen. En altijd met een perfecte service: ze doen niet moeilijk, maar regelen het gewoon.

Shell Technology Centre Amsterdam

Jan Serné

Shell Technology Centre Amsterdam

Vanuit mijn functie binnen het kalibratie- en kwaliteitslab is het voor mij een continu streven naar kwaliteit. Om dit te waarborgen is de juiste support van onder andere leveranciers dan ook essentieel. TTMS begrijpt dit als geen ander, en ik doe dan ook al jaren zaken met hen. Als ik de relatie met TTMS moet omschrijven, dan is deze niet alleen feitelijk maar zeker ook instinctief te noemen. De meetinstrumentatie is betrouwbaar. Bovendien is de expertise op gebied van test- en meetapparatuur bij TTMS een goede aanvulling voor de STCA.

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2020 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden