André Handgraaf   T&M Consultant

Mijn werkomgeving is het walhalla voor technici. Wekelijks wandel ik als T&M consultant binnen bij bedrijven waarvan ik denk: wauw, hebben we dit in BeNeLux? En geloof me, ik sta nog dagelijks versteld van de hoogstaande elektronicaontwikkelingen in de BeNeLux. Iets waar we best trots op mogen zijn. En als ik dan een oplossing voor een ingewikkeld meetprobleem heb kunnen aandragen, dan heb ik toch het gevoel dat wij als TT&MS ook een bijdrage leveren aan die mooie ontwikkelingen.

René Bos   T&M Consultant

Als T&M consultant ben ik het liefst bij klanten over de vloer. Om daar door de juiste vragen te stellen en te bekijken hoe TT&MS kan bijdragen aan het oplossen van technische barrières. Ik zeg weleens: ‘Alles waar een stekker aan zit, moet getest worden’. Want alleen als je weet wat een product werkelijk presteert, kun je het verbeteren. Zo leer ik elke dag iets nieuws! En met mijn nieuwsgierige karakter word ik daar heel blij van.

Tom Luyckx   T&M Consultant

Het leuke aan werken bij TT&MS is het in contact komen met bedrijven die zich bezig houden met de nieuwste technologieën en ontwikkelingen. Hierdoor kan ik mijn kennis verder uitbreiden over verschillende applicaties en dit is positief voor mijn professionele en persoonlijke ontwikkeling. Het vinden van gepaste oplossingen, samen met de klant, geeft mij voldoening. Dit vloeit voort uit mijn interesse over alles wat met techniek te maken heeft.

Jacqueline van der Erf   Office Manager

Binnen TT&MS houd ik mij als Office Manager bezig op verschillende vlakken zoals onder andere HR, financiële administratie en sales support. Met het oog op efficiëntie vind ik het belangrijk dat werkprocessen vloeiend en soepel verlopen. TT&MS staat niet stil, monitoren en indien nodig, bijstellen van werkprocessen is dan ook één van mijn taken. Ook een goede sfeer binnen het TTMS team vind ik belangrijk. Want de beste resultaten bereik je immers samen!

Diana Santhuizen-Dijs   Sales Support

Het fijne van werken bij TT&MS is dat we inzetten op duurzame klantrelaties. Hier onderzoeken we hoe we bedrijven werkelijk verder kunnen helpen. Zo proberen we altijd de juiste oplossing voor de applicatie van een klant te vinden. Ik vind het fijn als het gehele traject vanuit het eerste contact tot en met de aflevering van de bestelling, naar tevredenheid van de klant is geweest. Met de juiste focus, communicatie en klantgerichte instelling bereiken we zo mooie resultaten.

Raymond van Dijk   Service

Bij TT&MS houd ik mij bezig met diverse servicezaken zoals reparaties en kalibraties van diverse meetinstrumentatie. Maar ook voor uw algemene technische vragen sta ik u graag te woord. Het zijn mooie uitdagingen als een apparaat niets meer doet en je deze aan de hand van documentatie en schema’s weer aan de praat krijgt. In de lente- en zomermaanden ben ik te vinden op en rond mijn boot om vervolgens in de zomer het water op te gaan.

Sandra Muresu   Marketing & Sales Support

Mijn werkzaamheden geven mij een positieve boost. Het is servicegericht en afwisselend werk: marketing, logistiek, administratief. TT&MS is als een familie en teamwork is het keyword. Daar waar nodig ondersteunen we elkaar in de werkzaamheden. Het is een dynamisch geheel.  Marketing voelt als een comfortabel kledingstuk en kan niet meer passend zijn: taal en ik zijn onvoorwaardelijk verbonden. Alle Nederlandse en Engelse publicaties worden dan ook eerst door mij gezien voordat ze worden gepubliceerd.

Marc Kammeraad   Marketing & Sales

Binnen TT&MS heb ik de focus op de commerciële en marketing gerelateerde zaken. Dit zijn vooral de online zichtbaarheid, het onderhoud aan de website, persberichten, application notes en andere publicaties. Daarnaast ben ik veelvuldig in contact met de consultants en ondersteun hen daar waar nodig in het commerciële traject rond de offertes en opvolging daarvan. Het maakt dat ik een veelzijdige functie heb binnen TT&MS die ik op een eigenwijze manier in kan vullen.

Wat onze klanten zeggen

Giel van den Broeck

Giel van den Broeck

dcinergy

"TT&MS staat reeds sinds jaar en dag paraat om ons van state-of-the-art test- en meetapparatuur te voorzien. Kenmerkend daarbij is dat TT&MS een uitermate goede service biedt, alsook uitgebreide ondersteuning bij de specificatie en selectie van de apparatuur. De medewerkers zijn technisch degelijk onderlegd, een waardevolle onderscheidende factor ten opzichte van andere spelers in de markt. Die technische kennis wordt daarenboven vergezeld van een constructieve, oplossingsgerichte en persoonlijke aanpak."

Signify Netherlands

Han Misdom

Signify Netherlands

“De mensen van TTMS ken ik al jaren. Er is een open en eerlijke relatie ontstaan waarin we alles tegen elkaar kunnen zeggen wat resulteert in een korte maar krachtige communicatie. Dit verhoogt de efficiency, zowel voor mij als TTMS. Vanaf dat ik bij Philips monitors ontwikkelde gebruiken we hun videoprotocol-testapparatuur voor onze nieuwste protocollen. Door goed te luisteren speelt TTMS èn hun fabrikant in op onze behoeften. Met als wederzijds voordeel: wij krijgen goede ondersteuning en zij maken betere testers. Bij mijn huidige ontwikkelingen en testen bij Signify connected LED-verlichtingssystemen gebruiken we diverse voedingen, elektronische belastingen en analyzers. Als TTMS iets nieuws heeft wat interessant voor me is, weten ze dat ik er positief kritisch naar kijk. Ik zoek deugdelijke apparatuur die gebruiksvriendelijk is en TTMS blijft de ogen open houden voor nieuwe mogelijkheden. Zo hebben we al jaren een prettige samenwerking die twee kanten op werkt. Ze kennen de markt goed en weten de juiste fabrikanten te vinden voor goede apparatuur.”

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2020 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden