André Handgraaf   T&M Consultant

André is een van de Test & Measurement consultants voor TTMS. Hij adviseert klanten bij de aanschaf van test- & meetapparatuur en onderhoudt de relatie met zijn klanten. Hij kent graag de ins en outs van test- en meetapparatuur, niet in de laatste plaats om zo de klanten goed te kunnen adviseren. André heeft een optimistisch karakter en blijft zich graag ontwikkelen, zowel professioneel als privé.

René Bos   T&M Consultant

René is een van de Test & Measurement consultants voor TTMS. Hij adviseert klanten bij de aanschaf van test- & meetapparatuur en onderhoudt de relatie met zijn klanten. Hij houdt ervan test- en meetapparatuur grondig te leren kennen, niet in de laatste plaats om zo de klanten goed van dienst te kunnen zijn. René is een vrolijke persoonlijkheid, die in zijn privétijd graag met fotografie en muziek bezig is.

Lex van Huuksloot   T&M Consultant

Lex is een van de Test & Measurement consultants voor TTMS. Hij is enthousiast, analytisch en heel geïnteresseerd in innovatieve applicaties. Hij vindt het fantastisch om te zien waar onze klanten in de Benelux mee bezig zijn.  Lex vindt het dan ook een uitdaging om de optimale test- en meetoplossingen voor uw applicatie te vinden. Hij bezoekt graag nieuwe steden, al dan niet gecombineerd met een hapje eten.

 

 

 

Jacqueline van der Erf   Office Manager

Jacqueline geeft als office manager bij TTMS leiding aan de interne dienst. Daarnaast ondersteunt zij de afdeling Sales in zijn geheel, en heeft een aantal managementtaken onder zich. Ze heeft een goede helicopterview, een talent dat ze als coördinator goed kan inzetten. Jacqueline is een sociaal persoon, houdt van reizen en is een levensgenieter.

Diana Santhuizen-Dijs   Sales

Diana ondersteunt bij TTMS de afdeling Sales en is een eerste aanspreekpunt voor klanten en relaties. Ze is communicatief, klantgericht en een allround medewerker voor de organisatie. Diana heeft een open persoonlijkheid en houdt onder andere van reizen en tennissen.

Raymond van Dijk   Service

Raymond houdt zich bij TTMS bezig met servicezaken. Hij heeft ruime ervaring in techniek, en is daardoor de juiste man om uw algemene technische vragen te beantwoorden. Hij houdt zich daarnaast bezig met reparaties en kalibraties van meetinstrumentatie. Raymond is een aanpakker en dat zie je ook terug in zijn privéleven. Hij klust graag en is vooral in de lente- en zomermaanden te vinden in en rond zijn boot.

Sandra Muresu   Marketing

Sandra is bij TTMS verantwoordelijk voor het handhaven en uitvoeren van de doelstellingen voor marketing in zijn geheel. Na jarenlange ervaring als secretaresse werd duidelijk dat haar talent ligt op het gebied van taal en communicatie. Ze is sociaal betrokken en creatief. Haar passie ligt bij schrijven van poëzie.

Wat onze klanten zeggen

Latefa El Amrani

Latefa El Amrani

MetricControl

Als onafhankelijk kalibratielaboratorium van elektrisch/elektronische temperatuur- en geometrische meetapparatuur zijn wij en onze klanten gebaat bij nauwkeurige meetresultaten en een goede herleidbaarheid. Hiervoor is goede en stabiele meet -en regelapparatuur strikt noodzakelijk. Om dit te realiseren is een betrouwbare partner nodig die hoogwaardig kwaliteit biedt en met ons meedenkt, en TTMS is zo’n partner. Wij hebben al vele jaren een goede samenwerking met TTMS. Technische problemen zijn voor hen uitdagingen en vragen worden snel en adequaat beantwoord. TTMS is pro-actief: denkt altijd met ons mee. Daarnaast zijn zij klantgericht, flexibel, betrokken en betrouwbaar. Ze komen hun afspraken altijd na. Ook zijn ze deskundig, geven een goed advies en leveren de juiste apparatuur. Kortom, MetricControl werkt graag met TTMS samen.

Hypex Electronics

Joop van Bijnen

Hypex Electronics

Ik doe al jaren zaken met TTMS. Zij bieden ons goede adviezen, met keuze uit een breed assortiment producten. Voor wij tot aankoop overgaan, kunnen we middels een demonstratiemodel zelf een aantal dagen ervaren of het product voldoet aan onze verwachtingen. Ze denken mee en proberen mij niet iets aan te smeren. Mocht het zo zijn dat er eens een keer, om wat voor reden dan ook, wat mankeert aan de spullen van TTMS, dan zijn ze er ook om service te leveren met reparatie en, indien nodig, een vervanger. TTMS investeert met zijn service in een goede en duurzame klantrelatie

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2019 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden