De H&H PLI serie DC loads is verder uitgebreid met nieuwe modellen met een maximale DC spanning van 1200V en een capaciteit van 2400 W tot 14400 W.
Deze serie bevat nu ook Extended Current versies die lopen van 3200 W tot 25200 W en beschikbaar zijn in 300 V en 600 V uitvoeringen.

Dankzij deze uitbreidingen biedt de PLI serie maar liefst 148 uitvoeringen! Hiermee is deze serie bijzonder compleet.
De reeks van de PLI serie elektronische belastingen met hoge spanningen tot 1200 V heeft de extensie HV in de modelnaam. De modellen met hoge stromen hebben EC als extensie.

Zoals gebruikelijk binnen de PLI serie DC loads bieden deze nieuwe modellen een comfortabele bediening door een grafische gebruikersinterface.
De apparaten leveren constante stroombelasting, constante spanningsmodus, constante vermogensmodus en constante weerstand. Bovendien kunnen in elke modus beveiligingen voor stroom en spanning worden ingesteld. Met een statische data-acquisitie functie kunnen meetgegevens worden opgeslagen op een externe USB stick. Dynamisch testen kan worden geconfigureerd met maximaal 300 instellingen. De elektronische belasting slaat de synchroon verworven meetgegevens op in het interne geheugen met een timestamp.
Een configureerbaar triggermodel bestuurt de data acquisitie, statische en dynamische instellingen.
De hele PLI serie heeft een grote verscheidenheid aan standaard interfaces. Naast Ethernet, USB, RS-232 en Analoge interface is er een standaard CAN interface. Programmering gebeurt in SCPI syntaxis.

Toepassingen
Een elektronische DC belasting wordt met name gebruikt voor het testen van DC voedingen en batterijen. Voor de laatste toepassing heeft de PLI unit nog een specifieke functie om de interne weerstand van de batterij of accu te bepalen.

Voor uitgebreide specificaties van de PLI serie DC loads verwijzen wij u graag naar de product pagina.

Heeft u vragen over prijzen en/of levertijden, of wilt u een demonstratie van één van de PLI Serie DC belastingen neem dan contact met ons op. Wij adviseren uw graag bij de keuze van de beste DC load voor uw applicatie.

 

Wat onze klanten zeggen

Latefa El Amrani

Latefa El Amrani

MetricControl

Als onafhankelijk kalibratielaboratorium van elektrisch/elektronische temperatuur- en geometrische meetapparatuur zijn wij en onze klanten gebaat bij nauwkeurige meetresultaten en een goede herleidbaarheid. Hiervoor is goede en stabiele meet -en regelapparatuur strikt noodzakelijk. Om dit te realiseren is een betrouwbare partner nodig die hoogwaardig kwaliteit biedt en met ons meedenkt, en TTMS is zo’n partner. Wij hebben al vele jaren een goede samenwerking met TTMS. Technische problemen zijn voor hen uitdagingen en vragen worden snel en adequaat beantwoord. TTMS is pro-actief: denkt altijd met ons mee. Daarnaast zijn zij klantgericht, flexibel, betrokken en betrouwbaar. Ze komen hun afspraken altijd na. Ook zijn ze deskundig, geven een goed advies en leveren de juiste apparatuur. Kortom, MetricControl werkt graag met TTMS samen.

Hypex Electronics

Joop van Bijnen

Hypex Electronics

Ik doe al jaren zaken met TTMS. Zij bieden ons goede adviezen, met keuze uit een breed assortiment producten. Voor wij tot aankoop overgaan, kunnen we middels een demonstratiemodel zelf een aantal dagen ervaren of het product voldoet aan onze verwachtingen. Ze denken mee en proberen mij niet iets aan te smeren. Mocht het zo zijn dat er eens een keer, om wat voor reden dan ook, wat mankeert aan de spullen van TTMS, dan zijn ze er ook om service te leveren met reparatie en, indien nodig, een vervanger. TTMS investeert met zijn service in een goede en duurzame klantrelatie

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2018 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden