Onder de noemer Power voert TTMS een bijzonder breed assortiment aan gestabiliseerde AC / DC programmeerbare voedingen en elektronische belastingen.

AC voedingen zijn er zowel in enkel fase voedingen van 500VA tot 18kVA, als 3 fase AC voedingen van 1500VA tot 200kVA. In dezelfde lijn hebben we echter ook Grid emulatoren (regeneratieve AC voedingen) met een enkel fase vermogen van 10kVA tot 200kVA en een drie fase vermogen tot zelfs 1.2MVA.

Ook onder DC voedingen hebben we weer een breed assortiment. Lineaire voedingen en geschakelde voedingen. Eén kwadrant maar ook twee en vier kwadrant voedingen. Enkel kanaals maar ook 2 tot 5 kanaals voedingen. Hoog vermogen voedingen tot 2MW+ en ook hoogspanningsvoedingen tot 200kV. En dat aangevuld met de specials als lage ruisvoedingen, arbitrary dc voedingen, vierkwadrant versterkers en regeneratieve dc voedingen.

En dan de AC en DC elektronische loads. Standaard DC loads met vermogens van 200W tot 32kW. Meer kanaals loads tot systemen van 90 gesynchroniseerde kanalen. Standaard loads (vermogen omgezet in warmte) maar ook water gekoelde loads en regeneratieve loads van tot 160kW. En bij bijna alle DC loads kunt u ook dynamisch belasten.
Bij AC loads hebben we zowel enkel fase als drie fase loads. Standaard loads (warmte) maar ook regenerative AC loads met een instelbare cos φ tussen de -90 en +90 graden (volledige capacitieve of inductieve belasting).

Heeft u een bepaalde behoefte voor een voeding of load? Laat u dan uitgebreid informeren door één van onze Consultants.

Advies nodig? Neem contact met ons op