Ben jij op zoek naar een afstudeerstage? Heb jij als studierichtingen Sales/Marketing of Technische bedrijfskunde? Voel je je thuis in een technische omgeving en werk je graag in een klein team? Dan zoeken we jou! Bij interesse, laat het ons weten. Dan drinken we graag een kop koffie met je om te zien of we bij elkaar passen!

TTMS staat voor Total Test and Measurement Support. Onze expertise ligt op het gebied van Test- en Meetapparatuur waarmee elektronica ingenieurs hun ontwerpen kunnen testen op specificaties. Denk hierbij aan de ontwikkeling van batterij packs voor auto’s en boten. Maar ook: of een LED lamp, magnetron of koelkast wel goed werkt en zuinig is.

Het TTMS Sales Team bestaat uit drie technische consultants, een service man, drie sales assistentes (deeltijd) en een marketing medewerker (deeltijd).

Wat houdt de stage in

Wij zien een groeiende afzetmarkt voor onze producten ten behoeve van het testen van elektrische laadpalen voor auto’s. Recent zijn de elektrische bussen en vrachtauto’s daarbij gekomen. Deze markt kennen we redelijk goed. Er komen echter steeds meer elektrische vervoersmiddelen bij. Denk hierbij aan elektrische of hybride boten, (bak)fietsen, scooters en motoren. Los van de fabrikanten van deze vervoersmiddelen zijn er de toeleveranciers van elektromotoren en ook batterijen. Ook deze toeleveranciers zijn voor ons potentiële afnemers. Je stage opdracht is dan ook het onderzoek naar de juiste partijen in deze markt. Welke bedrijven houden zich hiermee bezig? Wie is de juiste contactpersoon binnen dit bedrijf om eens over de technische testmogelijkheden te praten? Wil jij die leuke stageplek bij een technisch bedrijf dat bijdraagt aan een groene wereld? En in september hiermee starten?

Wat mag je van ons verwachten?

Wij bieden een plek waar je vijf dagen per week kunt afstuderen onder deskundige begeleiding van één van de consultants. Je krijgt te maken met leuke klanten en collega’s. Een inspirerende werkomgeving waarin je inbreng en kennis gewaardeerd en gestimuleerd wordt. Een team en bedrijf waar je jezelf kan zijn, waar samen geluncht wordt en successen gevierd worden met champagne. En uiteraard bieden we een goede stagevergoeding!

Ben je geïnteresseerd?

Dan ontvangen we graag je cv en motivatiebrief via andrea@ttms.nl. Voor meer informatie over de stage kun je bellen met André Handgraaf, 06 4222 4506.

Wat onze klanten zeggen

Latefa El Amrani

Latefa El Amrani

MetricControl

Als onafhankelijk kalibratielaboratorium van elektrisch/elektronische temperatuur- en geometrische meetapparatuur zijn wij en onze klanten gebaat bij nauwkeurige meetresultaten en een goede herleidbaarheid. Hiervoor is goede en stabiele meet -en regelapparatuur strikt noodzakelijk. Om dit te realiseren is een betrouwbare partner nodig die hoogwaardig kwaliteit biedt en met ons meedenkt, en TTMS is zo’n partner. Wij hebben al vele jaren een goede samenwerking met TTMS. Technische problemen zijn voor hen uitdagingen en vragen worden snel en adequaat beantwoord. TTMS is pro-actief: denkt altijd met ons mee. Daarnaast zijn zij klantgericht, flexibel, betrokken en betrouwbaar. Ze komen hun afspraken altijd na. Ook zijn ze deskundig, geven een goed advies en leveren de juiste apparatuur. Kortom, MetricControl werkt graag met TTMS samen.

Hypex Electronics

Joop van Bijnen

Hypex Electronics

Ik doe al jaren zaken met TTMS. Zij bieden ons goede adviezen, met keuze uit een breed assortiment producten. Voor wij tot aankoop overgaan, kunnen we middels een demonstratiemodel zelf een aantal dagen ervaren of het product voldoet aan onze verwachtingen. Ze denken mee en proberen mij niet iets aan te smeren. Mocht het zo zijn dat er eens een keer, om wat voor reden dan ook, wat mankeert aan de spullen van TTMS, dan zijn ze er ook om service te leveren met reparatie en, indien nodig, een vervanger. TTMS investeert met zijn service in een goede en duurzame klantrelatie

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2019 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden