Pacific Power

Pacific Power Source, Inc. werd opgericht in 1971 en is een vroege pionier in de ontwikkeling van solid-state stroomconversie-apparatuur en blijft zowel lineaire als krachtige PWM AC stroombronnen ontwikkelen, produceren en op de markt brengen.

Technisch geavanceerde, betrouwbare en kosteneffectieve AC-voedingsoplossingen met een snelle transiënte respons, strakke regeling, hoge piekstroomcapaciteit, geen schakelruis (lineair) of zeer lage schakelruis (PWM-schakelend) en lage impedantie.

OPLOSSINGEN OP MAAT VOOR ELKE VEELEISENDE APPLICATIE

De LMX-serie; Een familie van hoogwaardige lineaire AC-voedingsbronnen die uitblinken in toepassingen waar golfvormgetrouwheid, hoge piekstroom en lage uitgangsimpedantie vereist zijn. Deze units hebben met een maximale bandbreedte van 5kHz en zijn ook te gebruiken als amplifiers. Verkrijgbaar in manuele of programmeerbare versie, met vermogens van 500 VA tot 30kVA.

De ASX serie; Een serie krachtige pulsbreedtemodulerende (PWM) wisselstroombronnen. De uitgangsvermogens zijn gebaseerd op de meest stringente combinatie van ingangs- en uitgangsspanning, vermogensfactor en temperatuur. De ASX-serie is de oplossing bij uitstek wanneer u een hoog omzettingsrendement verwacht zelfs bij belastingen met een lage powerfactor. Verkrijgbaar in manuele of programmeerbare versies, met vermogens van 1500VA tot 12kVA.

De AZX serie; De AZX-serie biedt volledig regeneratieve 4-kwadrant werking in AC, DC of AC+DC bedrijfsmodus. Verkrijgbaar in met vermogens van 30 kVA tot 200 kVA.

De AFX Serie; De AFX-serie is een serie krachtige, een-, twee- en driefasige stroombronnen en hoge vermogenskastsystemen die zowel AC- als DC-uitgang kunnen leveren. De beschikbare modellen variëren van 6 kVA tot 150 kVA.

In aanvulling op onze standaard productlijn, ontwikkelen wij aangepaste en gespecialiseerde producten om klanten te helpen met specifieke of unieke testvereisten, zoals DC/AC omvormers, power line conditioners en volledig geïntegreerde ATE systemen; het leveren van producten precies volgens de specificaties van de klant.

DE KRACHT VAN EXPERTISE

De klantenkring van Pacific Power Source bestaat uit grote Amerikaanse en internationale bedrijven. De bediende markten omvatten test en metingsinstrumentatie, huishoudapparaten en de productie van verbruiksgoederen, militair, ruimtevaart, luchtvaart, communicatie, industrieel, computer en overheidsagentschappen.

De reputatie van Pacific Power Source als een markt- en technologieleider wordt het best aangetoond door de voortdurende investeringen in zowel onderzoek en ontwikkeling als in wereldwijde klantenondersteuning. Met eigen kantoren in de Verenigde Staten, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en China is lokale persoonlijke ondersteuning altijd beschikbaar. Het bieden van uitstekende klantenservice en productoplossingen is hun hoogste prioriteit.


Advies nodig? Neem contact met ons op