Rohde & Schwarz (R&S)

Rohde & Schwarz staat voor kwaliteit, precisie en innovatie. En dat al meer dan 80 jaar. Het bedrijf is strategisch gebouwd op vier pijlers: test en meten, omroep en media, beveiligde communicatie, radio monitoring en radiopeiling.
Dankzij deze strategie kunnen zij zich op uiteenlopende marktsegmenten richten. Voorbeelden hiervan zijn draadloze communicatie, de uitzending- en elektronica industrie, ruimtevaart en defensie, binnenlandse veiligheid en vitale infrastructuren. De elektronica groep, gevestigd in München (Duitsland), is een van de wereldwijde marktleiders in alle marktsegmenten.

ROHDE & SCHWARZ PRODUCTEN

TTMS vertegenwoordigt de Value Instruments uit de general-purpose elektronica divisie van Rohde & Schwarz, waaronder:

SERVICE EN SUPPORT

Met een 24-uurs wereldwijde support (maandag tot en met vrijdag) en een uitgebreid service portfolio in meer dan 70 landen, is Rohde & Schwarz in de gehele wereld aanwezig. Het bedrijf staat voor hoge kwaliteit, preventieve service en naleving van levertijden – waarbij iedere wens wordt afgedekt, van kalibratie tot aan support voor toepassingen. Er zijn meer dan 11.000 werknemers werkzaam bij Rohde & Schwarz. Als een zelfstandig familiebedrijf genereert Rohde & Schwarz haar groei uit eigen middelen. Omdat het bedrijf niet hoeft te denken in kwartalen, kan het zich richten op lange termijn planning.

KWALITEIT IS TROEF

Een high-tech bedrijf drijft op innovaties. Om haar hoge normen vast te houden, houdt Rohde & Schwarz haar gehele toegevoegde waarde binnen haar bedrijf. Central R&D is gevestigd in haar hoofdkantoor in Duitsland. Tegelijkertijd houdt de ondernemingsgroep ontwikkelingscentra in de Verenigde Staten, Singapore, China, Korea, Denemarken, Frankrijk, Roemenië, Zwitserland en Groot Brittannië. De voornaamste productie- en ontwikkeling faciliteiten zijn gevestigd in Duitsland en de Tsjechische Republiek, met extra fabrieken in Singapore en Maleisië. Voor een compleet overzicht van de Rohde & Schwarz producten, bezoek de website via www.rohde-schwarz.com


Advies nodig? Neem contact met ons op