Wil je een functie waarbij je wordt uitgedaagd om je grenzen te verleggen?
Wil je werken voor een ”no nonsens firma” waar jouw mening op prijs wordt gesteld?
Heb je ervaring als technisch consultant en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging?
Laat het ons weten en we drinken graag een kop koffie met je om te zien of we bij elkaar passen!

TTMS heeft een Sales Team met drie Consultants; André, Renè en Lex. Vanwege groei zijn we op zoek naar een nieuwe collega die de markt in België en Luxemburg verder uitbouwt.

TTMS staat voor Total Test and Measurement Support. Onze expertise ligt op het gebied van kalibratie apparatuur (temperatuur, druk en elektrische grootheden), video test instrumentatie, testsystemen en algemene elektrische instrumentatie, zoals AC/DC voedingen, oscilloscopen, elektronische belastingen, LCR meters en spectrum analyzers.

Wat houdt de functie in:

 • Je bent in België en Luxemburg verantwoordelijk voor de verkoop van produkten en diensten uit onze divisie regelbare voedingen en algemene test- en meetinstrumentatie.
 • Je onderhoud contacten met bestaande relaties en zoekt naar nieuwe potentiële klanten.
 • Er wordt van je verwacht dat je op technisch niveau (HBO) met klanten kunt discussiëren over hun meetprobleem en dat je voldoende kennis hebt van de test- en meetapparatuur om de klant een passende oplossing te bieden.
 • Je bent verantwoordelijk voor de verzending van de juiste documentatie en passende offertes waarbij je uiteraard ondersteund wordt door onze verkoopbinnendienst.
 • Daarnaast ben je samen met je collega consultants verantwoordelijk voor de uitbouw van ons productassortiment zodat wij onze klanten op een nog betere wijze van dienst kunnen zijn.

 

Wat neem je mee:

 • een technische elektronica opleiding op HBO niveau;
 • woonachtig in België:
 • goede contactuele eigenschappen;
 • ervaring met de verkoop van test- en meetapparatuur is een pre;
 • positieve energie waarmee je de gewenste doelstellingen kunt realiseren;
 • een goede beheersing van de Nederlandse, Franse en Engelse taal;
 • Collegialiteit en, niet onbelangrijk, humorJ.

 

Wat mag je van ons verwachten:
Wij bieden een veelzijdige job waarin geen dag hetzelfde is, je te maken krijgt met leuke opdrachten en klanten. Een inspirerende omgeving waarin je inbreng en kennis gewaardeerd en gestimuleerd worden. Een team en bedrijf waar je jezelf kan zijn, waar samen geluncht wordt en successen gevierd worden met champagne.

Een aan de functie gerelateerd salaris, een uitstekende bonusregeling, een leaseauto, telefoon en laptop, een goede pensioen- en reiskostenregeling, en een bedrijfsfitnessregeling.

Ben je geïnteresseerd in deze vacature:
Dan ontvangen we graag je cv en motivatiebrief via jacqueline@ttms.nl.

Voor meer informatie over de functie kun je bellen met André Handgraaf: +31 (0) 252 621 080 of een email sturen naar andre@ttms.nl.

Wat onze klanten zeggen

Latefa El Amrani

Latefa El Amrani

MetricControl

Als onafhankelijk kalibratielaboratorium van elektrisch/elektronische temperatuur- en geometrische meetapparatuur zijn wij en onze klanten gebaat bij nauwkeurige meetresultaten en een goede herleidbaarheid. Hiervoor is goede en stabiele meet -en regelapparatuur strikt noodzakelijk. Om dit te realiseren is een betrouwbare partner nodig die hoogwaardig kwaliteit biedt en met ons meedenkt, en TTMS is zo’n partner. Wij hebben al vele jaren een goede samenwerking met TTMS. Technische problemen zijn voor hen uitdagingen en vragen worden snel en adequaat beantwoord. TTMS is pro-actief: denkt altijd met ons mee. Daarnaast zijn zij klantgericht, flexibel, betrokken en betrouwbaar. Ze komen hun afspraken altijd na. Ook zijn ze deskundig, geven een goed advies en leveren de juiste apparatuur. Kortom, MetricControl werkt graag met TTMS samen.

Hypex Electronics

Joop van Bijnen

Hypex Electronics

Ik doe al jaren zaken met TTMS. Zij bieden ons goede adviezen, met keuze uit een breed assortiment producten. Voor wij tot aankoop overgaan, kunnen we middels een demonstratiemodel zelf een aantal dagen ervaren of het product voldoet aan onze verwachtingen. Ze denken mee en proberen mij niet iets aan te smeren. Mocht het zo zijn dat er eens een keer, om wat voor reden dan ook, wat mankeert aan de spullen van TTMS, dan zijn ze er ook om service te leveren met reparatie en, indien nodig, een vervanger. TTMS investeert met zijn service in een goede en duurzame klantrelatie

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2019 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden