TTMS zoekt per direct een fulltime

Technisch consultant voor de Belgische markt m/v

Wil je een functie waarbij je wordt uitgedaagd om je grenzen te verleggen?
Wil je werken voor een ”no nonsens firma” waar jouw mening op prijs wordt gesteld?
Heb je ervaring als technisch consultant en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging?
Laat het ons weten en we drinken graag een kop koffie met je om te zien of we bij elkaar passen!

TTMS staat voor Total Test and Measurement Support. Onze expertise ligt op het gebied van Test- en Meetapparatuur waarmee elektronica ingenieurs hun ontwerpen kunnen testen op specificaties. Denk hierbij aan de ontwikkeling van batterij packs voor auto’s, boten etc. Maar ook: of een LED lamp, magnetron of koelkast wel goed werkt en zuinig is. We zien op dit moment veel potentie in de sterk veranderende energie markt (groene energie) en de ontwikkelingen op het gebied van elektrische voertuigen.

Het TTMS Sales Team bestaat uit drie technische consultants, een service man, drie sales  assistentes en een marketing medewerker.

Vanwege groei zijn we op zoek naar een nieuwe collega die de markt in België en Luxemburg verder uitbouwt.

Wat houdt de functie in:

 • Je bent in België en Luxemburg verantwoordelijk voor de verkoop van producten en diensten uit onze divisie regelbare voedingen en algemene test- en meetinstrumentatie.
 • Je onderhoud contacten met bestaande relaties en zoekt naar nieuwe potentiële klanten.
 • Er wordt van je verwacht dat je op technisch niveau (HBO) met klanten kunt discussiëren over hun meetprobleem en dat je voldoende kennis hebt van de test- en meetapparatuur om de klant een passende oplossing te bieden (eventueel i.s.m. de technische binnendienst).
 • Je bent verantwoordelijk voor de verzending van de juiste documentatie en passende offertes waarbij je uiteraard ondersteund wordt door onze verkoopbinnendienst.
 • Daarnaast ben je samen met je collega consultants verantwoordelijk voor de uitbouw van ons productassortiment zodat wij onze klanten op een nog betere wijze van dienst kunnen zijn.


Wat neem je mee:

 • een technische elektronica/energietechniek opleiding op HBO niveau;
 • woonachtig in België of Zuid-Nederland;
 • goede contactuele eigenschappen;
 • ervaring met de verkoop van test- en meetapparatuur is een pré;
 • positieve energie waarmee je de gewenste doelstellingen kunt realiseren;
 • een goede beheersing van de Nederlandse, Franse en Engelse taal;
 • Collegialiteit en, niet onbelangrijk, humor.


Wat mag je van ons verwachten:

Wij bieden een veelzijdige job waarbij geen dag hetzelfde is. Je krijgt te maken met leuke opdrachten, klanten en collega’s. Een inspirerende werkomgeving waarin je inbreng en kennis gewaardeerd en gestimuleerd wordt. Een team en bedrijf waar je jezelf kan zijn, waar samen geluncht wordt en successen gevierd worden met champagne.

Je krijgt van ons een uitstekend salaris, een auto/laptop en smartphone, een bonusregeling, en je kunt gebruik maken van een bedrijfsfitnessregeling.


Ben je geïnteresseerd:

Kom jij ons helpen met de groei van onze klanten en daarmee ook ons bedrijf?
Dan ontvang ik graag je cv en motivatiebrief via andre@ttms.nl.
Voor meer informatie over de functie kun je bellen met André Handgraaf, +31 6 4222 4506.

Wat onze klanten zeggen

Latefa El Amrani

Latefa El Amrani

MetricControl

Als onafhankelijk kalibratielaboratorium van elektrisch/elektronische temperatuur- en geometrische meetapparatuur zijn wij en onze klanten gebaat bij nauwkeurige meetresultaten en een goede herleidbaarheid. Hiervoor is goede en stabiele meet -en regelapparatuur strikt noodzakelijk. Om dit te realiseren is een betrouwbare partner nodig die hoogwaardig kwaliteit biedt en met ons meedenkt, en TTMS is zo’n partner. Wij hebben al vele jaren een goede samenwerking met TTMS. Technische problemen zijn voor hen uitdagingen en vragen worden snel en adequaat beantwoord. TTMS is pro-actief: denkt altijd met ons mee. Daarnaast zijn zij klantgericht, flexibel, betrokken en betrouwbaar. Ze komen hun afspraken altijd na. Ook zijn ze deskundig, geven een goed advies en leveren de juiste apparatuur. Kortom, MetricControl werkt graag met TTMS samen.

Hypex Electronics

Joop van Bijnen

Hypex Electronics

Ik doe al jaren zaken met TTMS. Zij bieden ons goede adviezen, met keuze uit een breed assortiment producten. Voor wij tot aankoop overgaan, kunnen we middels een demonstratiemodel zelf een aantal dagen ervaren of het product voldoet aan onze verwachtingen. Ze denken mee en proberen mij niet iets aan te smeren. Mocht het zo zijn dat er eens een keer, om wat voor reden dan ook, wat mankeert aan de spullen van TTMS, dan zijn ze er ook om service te leveren met reparatie en, indien nodig, een vervanger. TTMS investeert met zijn service in een goede en duurzame klantrelatie

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2019 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden