TTMS groeit! We zijn een klein, toegewijd team op zoek naar een Technisch consultant voor de Belgische markt m/v.

Wilt u een functie waarbij u wordt uitgedaagd om uw grenzen te verleggen?
Wilt u werken voor een ”no nonsens firma” waar uw mening op prijs wordt gesteld?
Heeft u ervaring als technisch consultant en bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging?
Laat het ons weten en we drinken graag een kop koffie met u om te zien of we bij elkaar passen!

TTMS staat voor Total Test and Measurement Support. Onze expertise ligt op het gebied van Test- en Meetapparatuur waarmee elektronica ingenieurs hun ontwerpen kunnen testen op specificaties. Denk hierbij aan de ontwikkeling van battery packs voor auto’s, boten etc. Maar ook: of een LED lamp, magnetron of koelkast wel goed werkt en zuinig is. We zien op dit moment veel potentie in de sterk veranderende energiemarkt (groene energie) en de ontwikkelingen op het gebied van elektrische voertuigen.

Het TTMS Sales Team bestaat uit drie technische consultants, een service man, drie sales assistentes en een marketing & sales officer. Vanwege snelle groei zijn we op zoek naar een nieuwe collega die de markt in België en Luxemburg verder uitbouwt.

Wat houdt de functie in:

 • U bent in België en Luxemburg verantwoordelijk voor de verkoop van producten en diensten uit onze divisie regelbare voedingen en algemene test- en meetinstrumentatie.
 • U onderhoud contacten met bestaande relaties en zoekt naar nieuwe potentiële klanten.
 • Er wordt van u verwacht dat u op technisch niveau (HBO) met klanten kunt discussiëren over hun meetprobleem en dat u voldoende kennis hebt van de test- en meetapparatuur om de klant een passende oplossing te bieden (eventueel i.s.m. de technische binnendienst).
 • U bent verantwoordelijk voor de verzending van de juiste documentatie en passende offertes waarbij u uiteraard ondersteund wordt door onze verkoopbinnendienst.
 • Daarnaast bent u samen met uw collega consultants verantwoordelijk voor de uitbouw van ons productassortiment zodat wij onze klanten op een nog betere wijze van dienst kunnen zijn.


Wat neemt u mee:

 • een technische elektronica/energietechniek opleiding op HBO niveau;
 • woonachtig in België of Zuid-Nederland;
 • goede contactuele eigenschappen;
 • ervaring met de verkoop van test- en meetapparatuur is een pré;
 • positieve energie waarmee u de gewenste doelstellingen kunt realiseren;
 • een goede beheersing van de Nederlandse, Franse en Engelse taal;
 • Collegialiteit en, niet onbelangrijk, humor.


Wat mag u van ons verwachten:

Wij bieden een veelzijdige job waarbij geen dag hetzelfde is. U krijgt te maken met leuke opdrachten, klanten en collega’s. Een inspirerende werkomgeving waarin uw inbreng en kennis gewaardeerd en gestimuleerd wordt. Een team en bedrijf waar u zichzelf kan zijn, waar samen geluncht wordt en successen gevierd worden met champagne.

U krijgt van ons een uitstekend salaris, een auto/laptop en smartphone, een bonusregeling, en kunt gebruik maken van een bedrijfsfitnessregeling.

Bent u geïnteresseerd:

Komt u ons helpen met de groei van onze klanten en daarmee ook ons bedrijf?
Dan ontvang ik graag uw cv en motivatiebrief via andre@ttms.nl.
Voor meer informatie over de functie kunt u bellen met André Handgraaf,  +31 6 4222 4506.

Wat onze klanten zeggen

Hans Verhees

Hans Verhees

Victron Energy

Wij kopen geen meetinstrumentatie, maar oplossingen voor specifieke meetproblemen. Ik koop dan ook graag bij TTMS, gezien de kennis die zij hebben op het gebied van testoplossingen in power elektronica. Ik heb namelijk een hekel aan verkopers. TTMS helpt ons bij de juiste keuze. Ze komen zelfs met instrumentatie van fabrikanten die ze zelf niet vertegenwoordigen. En altijd met een perfecte service: ze doen niet moeilijk, maar regelen het gewoon.

Shell Technology Centre Amsterdam

Jan Serné

Shell Technology Centre Amsterdam

Vanuit mijn functie binnen het kalibratie- en kwaliteitslab is het voor mij een continu streven naar kwaliteit. Om dit te waarborgen is de juiste support van onder andere leveranciers dan ook essentieel. TTMS begrijpt dit als geen ander, en ik doe dan ook al jaren zaken met hen. Als ik de relatie met TTMS moet omschrijven, dan is deze niet alleen feitelijk maar zeker ook instinctief te noemen. De meetinstrumentatie is betrouwbaar. Bovendien is de expertise op gebied van test- en meetapparatuur bij TTMS een goede aanvulling voor de STCA.

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2020 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden