TTMS groeit! We zijn een klein, toegewijd team op zoek naar een Technisch Consultant in het zuiden van Nederland.

Wilt u een functie die u uitdaagt om uw grenzen te verleggen?
Wilt u werken voor een “no nonsense bedrijf” waar uw mening wordt gewaardeerd?
Heeft u ervaring als technisch consultant en bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging?
Laat het ons weten en we ontmoeten elkaar graag om te kijken of we bij elkaar passen!

TTMS staat voor Total Test and Measurement Support. Onze expertise ligt op het gebied van test- en meetapparatuur die elektronica engineers in staat stelt om hun ontwerpen op specificaties te testen. Denk hierbij aan de ontwikkeling van accupacks voor auto’s, boten etc. Maar ook: of een LED lamp, magnetron of koelkast nu goed werkt en zuinig is. We zien momenteel veel potentieel in de snel veranderende energiemarkt (groene energie) en ontwikkelingen op het gebied van elektrische voertuigen.

Het TTMS Sales Team bestaat uit drie technische consultants, een servicemanager, drie verkoopmedewerkers en een marketing & sales officer. Door snelle groei zijn we op zoek naar een nieuwe collega om de markt in Zuid Nederland verder uit te breiden.

Uw profiel:

 • In Zuid-Nederland bent u verantwoordelijk voor de verkoop van producten en diensten van onze voedingen en algemene test- en meetinstrumenten.
 • U onderhoudt contacten met bestaande relaties en zoekt nieuwe potentiële klanten.
 • Van u wordt verwacht dat u een meetprobleem op technisch niveau met klanten kunt bespreken en dat u over voldoende kennis van de test- en meetapparatuur beschikt om de klant een passende oplossing te bieden (eventueel in samenwerking met de technische dienst).
 • U bent verantwoordelijk voor het toesturen van de juiste documentatie en passende offertes, uiteraard met ondersteuning van onze verkoop binnendienst.
 • Daarnaast bent u samen met uw collega-consultants verantwoordelijk voor de uitbreiding van ons productassortiment, zodat wij onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn.


Wat neemt u mee:

 • een technische elektronica/energietechniek opleiding op HBO niveau;
 • woonachtig in België of Zuid-Nederland;
 • goede contactuele eigenschappen;
 • ervaring met de verkoop van test- en meetapparatuur is een pré;
 • positieve energie waarmee u de gewenste doelstellingen kunt realiseren;
 • een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Collegialiteit en, niet onbelangrijk, humor.


Wat kunt u van ons verwachten:

Wij bieden een veelzijdige job waarbij geen dag hetzelfde is. U krijgt te maken met leuke opdrachten, klanten en collega’s. Een inspirerende werkomgeving waarin uw inbreng en kennis gewaardeerd en gestimuleerd wordt. Een team en bedrijf waar u zichzelf kan zijn, waar samen geluncht wordt en successen gevierd worden met champagne.

U krijgt van ons een uitstekend salaris, een auto/laptop en smartphone, een bonusregeling, en u kunt gebruik maken van een bedrijfsfitnessregeling.

Bent u geïnteresseerd:

Komt u ons helpen met de groei van onze klanten en daarmee ook ons bedrijf?
Dan ontvang ik graag uw cv en motivatiebrief via andre@ttms.nl.
Voor meer informatie over de functie kunt u bellen met André Handgraaf, +31 6 4222 4506.

Wat onze klanten zeggen

Latefa El Amrani

Latefa El Amrani

MetricControl

Als onafhankelijk kalibratielaboratorium van elektrisch/elektronische temperatuur- en geometrische meetapparatuur zijn wij en onze klanten gebaat bij nauwkeurige meetresultaten en een goede herleidbaarheid. Hiervoor is goede en stabiele meet -en regelapparatuur strikt noodzakelijk. Om dit te realiseren is een betrouwbare partner nodig die hoogwaardig kwaliteit biedt en met ons meedenkt, en TTMS is zo’n partner. Wij hebben al vele jaren een goede samenwerking met TTMS. Technische problemen zijn voor hen uitdagingen en vragen worden snel en adequaat beantwoord. TTMS is pro-actief: denkt altijd met ons mee. Daarnaast zijn zij klantgericht, flexibel, betrokken en betrouwbaar. Ze komen hun afspraken altijd na. Ook zijn ze deskundig, geven een goed advies en leveren de juiste apparatuur. Kortom, MetricControl werkt graag met TTMS samen.

Hypex Electronics

Joop van Bijnen

Hypex Electronics

Ik doe al jaren zaken met TTMS. Zij bieden ons goede adviezen, met keuze uit een breed assortiment producten. Voor wij tot aankoop overgaan, kunnen we middels een demonstratiemodel zelf een aantal dagen ervaren of het product voldoet aan onze verwachtingen. Ze denken mee en proberen mij niet iets aan te smeren. Mocht het zo zijn dat er eens een keer, om wat voor reden dan ook, wat mankeert aan de spullen van TTMS, dan zijn ze er ook om service te leveren met reparatie en, indien nodig, een vervanger. TTMS investeert met zijn service in een goede en duurzame klantrelatie

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2019 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden