Arbitrary waveform generatoren van Spectrum.

De arbitrary waveform generatoren zijn er zowel in kaarten met de verschillende form factors (PCI-e, PXI) als standalone instrumenten, Netbox instrumenten genaamd met een LXI interface voor de aansturing en uitlezing.

Specificaties.

Spectrum arbitrary waveform generatoren zijn er in 8-bit, 14-bit en 16-bit resolutie. Deze generatoren zijn specifiek ontwikkeld voor toepassingen met veel kanalen (1, 2, 4, 8, 12, 16, 20, 24, 32, 40, 48) en snelle data overdracht van PC geheugen naar het instrument (tot 2.8GB/sec). Door toepassing van FIFO mode kan de data overdracht van PC geheugen naar het instrument gelijktijdig plaats vinden met de output van uw signaal.
In combinatie met de Spectrum digitizer kaarten kunnen er ook snelle combinaties worden gemaakt tussen waveform karakterisatie en het uitsturen van aangepaste waveforms naar aanleiding van de karakterisatie.

Alle Spectrum waveform generatoren hebben ook mogelijkheden als Multiple replay (gesegmenteerd memory), Gated replay en sequence mode.

De arbitrary generatoren komen met een uitgebreid pakket aan software ondersteuning. Drivers voor operating systems van Windows en Linux (32 bit en 64 bit) worden meegeleverd. Voorbeeld programma’s en drivers voor C/C++, LabVIEW (Windows), MATLAB (Windows and Linux), LabWindows/CVI, IVI, .NET, Delphi, Visual Basic en Python zijn beschikbaar. Een bases licentie van de Spectrum software SBench 6 wordt standaard meegeleverd.

Advies nodig? Neem contact met ons op