Wordt u straks de nieuwe Manager Sales bij TTMS?

TTMS groeit! We zijn een klein, toegewijd team en nu op zoek naar een Technisch Consultant T&M die na een gedegen opleiding binnen het bedrijf de functie van Manager Sales BeNeLux kan vervullen.

Wilt u een functie die u uitdaagt om uw grenzen te verleggen?
Wilt u werken voor een “no nonsense bedrijf” waar uw mening wordt gewaardeerd?
Heeft u ervaring als technisch consultant (bij voorkeur in de Test & Meetapparatuur branche) en bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging? Kunt u mensen motiveren en een uitdagend sales plan samenstellen met input van uw collega’s? Laat het ons weten en we ontmoeten u graag om te kijken of we bij elkaar passen!

TTMS staat voor Total Test and Measurement Support. Onze expertise ligt op het gebied van test- en meetapparatuur die elektronica engineers in staat stelt om hun ontwerpen op specificaties te testen. Denk hierbij aan de ontwikkelingen binnen de vermogens elektronica, accupacks voor elektrische voertuigen en het testen van laadpalen. Maar ook of een LED lamp, magnetron of koelkast goed werkt en zuinig is. We zien momenteel veel potentieel in de snel veranderende energiemarkt (groene energie, waterstof) en ontwikkelingen op het gebied van elektrische voertuigen en schepen.

Het TTMS Sales Team bestaat uit drie technische consultants, een service technicus, een marketeer en een afdeling sales support. We zijn nu op zoek naar een technisch consultant die de ambitie heeft om door te groeien naar de functie van Manager Sales. Wij begeleiden u hierbij met een gedegen technische opleiding om applicatie kennis op te doen van onze producten. Dit gecombineerd met verkoopervaring in het rayon Zuid-Nederland. Daarnaast leiden wij u op voor uw toekomstige managementtaken op het gebied van aansturing van de T&M consultants, het maken van verkoopplannen en het zoeken naar de groeimogelijkheden in de verschillende marktsegmenten.

Uw profiel:

 • Een ambitieuze technische consultant met salesmanagement kwaliteiten.
 • Iemand met visie.
 • Iemand met verkoopervaring in een technische omgeving.
  (Met ervaring in de verkoop van Test & Meetapparatuur is een pré)
 • U onderhoudt contacten met bestaande relaties en zoekt nieuwe potentiële klanten.
 • U wordt ook het nieuwe aanspreekpunt voor alle leveranciers.
 • Van u wordt verwacht dat u een meetprobleem op technisch niveau met klanten kunt bespreken en dat u over voldoende kennis van de test- en meetapparatuur beschikt om de klant een passende oplossing te bieden (eventueel in samenwerking met de collega’s en service technicus).
 • Daarnaast bent u verantwoordelijk voor de uitbreiding van ons productassortiment, zodat wij onze klanten nu, maar ook in de toekomst, nog beter van dienst kunnen zijn.

Wat neemt u mee:

 • Een technische elektronica opleiding op HBO niveau;
 • Leidinggevende capaciteiten;
 • Goede contactuele eigenschappen;
 • Iemand die mensen kan motiveren;
 • Ervaring in de verkoop van test- en meetapparatuur is een pré;
 • Positieve energie waarmee u de gewenste doelstellingen kunt realiseren;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal; Frans is een pré
 • Collegialiteit en, niet onbelangrijk, humor.

Wat kunt u van ons verwachten:

Wij bieden een veelzijdige baan waarbij geen dag hetzelfde is. U krijgt te maken met leuke uitdagende applicaties op het gebied van testen en meten bij de meest vooraanstaande klanten op het gebied van elektronica in de BeNeLux. Een inspirerende werkomgeving waarin uw inbreng en kennis gewaardeerd en gestimuleerd wordt. Een team en bedrijf waar u zichzelf kan zijn, waar we samen lunchen en we successen vieren met champagne.

U krijgt van ons een uitstekend salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Bent u geïnteresseerd:

Komt u ons helpen met de groei van onze klanten en daarmee ook ons bedrijf?
Dan ontvangen wij graag uw cv en motivatiebrief via andre@ttms.nl.
Voor meer informatie over de functie kunt u bellen met André Handgraaf, +31 6 4222 4506.

Een assessment maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2022 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden