TTMS zoekt per direct een fulltime

Sales Support medewerker m/v (32-40 uur)

Ben jij een administratief talent dat kansen ziet, verantwoordelijkheid pakt en samen met het team zorgt voor een optimale klantervaring? Ben je niet bang om iets te leren in een bijzonder technische omgeving en werk je graag in een klein team? Laat het ons weten en we drinken graag een kop koffie met je om te zien of we bij elkaar passen!

TTMS staat voor Total Test and Measurement Support. Onze expertise ligt op het gebied van Test- en Meetapparatuur waarmee elektronica ingenieurs hun ontwerpen kunnen testen op specificaties. Denk hierbij aan de ontwikkeling van batterij packs voor auto’s, boten etc. Maar ook: of een LED lamp, magnetron of koelkast wel goed werkt en zuinig is. We zien op dit moment veel potentie in de sterk veranderende energie markt (groene energie) en de ontwikkelingen op het gebied van elektrische voertuigen.

Het TTMS Sales Team bestaat uit drie technische consultants, een service man, twee sales support medewerkers (deeltijd) en twee marketing medewerkers (deeltijd).

Wat houdt de functie in:

Ter ondersteuning van de T&M Consultants werk je als Sales Support medewerker offertes uit en hou je de vinger aan de pols over het verdere verloop van het  aankooptraject. Samen met de overige Sales Support medewerkers plaats je bestellingen bij de leveranciers, bewaak je levertijden en draag je zorg voor de verzending en facturatie van de orders.

Kortom, een bijzonder veelzijdige baan waar jouw talenten kunnen bijdragen aan ons succes.

Wat neem je mee:

  • Een HBO werk- en denkniveau;
  • Aantoonbaar relevante werkervaring;
  • Ervaring met het Microsoft Office pakket;
  • Een flexibele en nauwkeurige werkhouding;
  • Een proactieve instelling;
  • Service- en klantgerichtheid;
  • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Collegialiteit en, niet onbelangrijk, humor.


Wat mag je van ons verwachten:

Wij bieden een veelzijdige job waarbij geen dag hetzelfde is. Je krijgt te maken met leuke opdrachten van internationale klanten en leveranciers. Een inspirerende werkomgeving waarin je inbreng en kennis gewaardeerd en gestimuleerd wordt. Een team en bedrijf waar je jezelf kan zijn, waar samen geluncht wordt en successen gevierd worden met champagne.

Naast een aan de functie gerelateerd salaris, een bonusregeling, een goede pensioen- en reiskostenregeling, is er een bedrijfsfitnessregeling.

Ben je geïnteresseerd:

Dan ontvang ik graag je cv en motivatiebrief via andre@ttms.nl.

Wat onze klanten zeggen

Hans Verhees

Hans Verhees

Victron Energy

Wij kopen geen meetinstrumentatie, maar oplossingen voor specifieke meetproblemen. Ik koop dan ook graag bij TTMS, gezien de kennis die zij hebben op het gebied van testoplossingen in power elektronica. Ik heb namelijk een hekel aan verkopers. TTMS helpt ons bij de juiste keuze. Ze komen zelfs met instrumentatie van fabrikanten die ze zelf niet vertegenwoordigen. En altijd met een perfecte service: ze doen niet moeilijk, maar regelen het gewoon.

Shell Technology Centre Amsterdam

Jan Serné

Shell Technology Centre Amsterdam

Vanuit mijn functie binnen het kalibratie- en kwaliteitslab is het voor mij een continu streven naar kwaliteit. Om dit te waarborgen is de juiste support van onder andere leveranciers dan ook essentieel. TTMS begrijpt dit als geen ander, en ik doe dan ook al jaren zaken met hen. Als ik de relatie met TTMS moet omschrijven, dan is deze niet alleen feitelijk maar zeker ook instinctief te noemen. De meetinstrumentatie is betrouwbaar. Bovendien is de expertise op gebied van test- en meetapparatuur bij TTMS een goede aanvulling voor de STCA.

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2020 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden