Verkoopmedewerker binnendienst m/v (36-40 uur)

Ben jij een commercieel talent dat kansen ziet, verantwoordelijkheid pakt en samen met het team zorgt voor een optimale klantervaring? Ben je niet bang om iets te leren in een bijzonder technische omgeving en werk je graag in een klein team? Laat het ons weten en we drinken graag een kop koffie/thee met je om te zien of we bij elkaar passen!

TTMS staat voor Total Test and Measurement Support. Onze expertise ligt op het gebied van Test- en Meetapparatuur waarmee elektronica ingenieurs hun ontwerpen kunnen testen op specificaties. Denk hierbij aan de ontwikkeling van batterij packs voor auto’s, boten etc. Maar ook: of een LED lamp, magnetron of koelkast wel goed werkt en zuinig is. We zien op dit moment veel potentie in de sterk veranderende energiemarkt (groene energie) en de ontwikkelingen op het gebied van elektrische voertuigen.

Het TTMS Sales Team bestaat uit drie technische consultants, een service man, drie sales assistentes (deeltijd) en een marketing medewerker (deeltijd). Gezien de enorme groei zijn we nu op zoek naar een verkoopmedewerker binnendienst.

Wat houdt de functie verkoopmedewerker in:

Ter ondersteuning van de T&M consultants ben je als Verkoopmedewerker  Binnendienst het eerste telefonisch aanspreekpunt voor onze klanten. In overleg met de consultants maak je afspraken met klanten, werk je offertes uit en hou je de vinger aan de pols over het verdere verloop van het aankooptraject. Je helpt ook bij het verder ontwikkelen van large accounts. Daarnaast doe je onderzoek naar nieuwe markten in onze specifieke applicatiegebieden. Je initieert verkoop verhogende acties en zorgt voor gepaste opvolging. Samen met de overige binnendienst medewerkers plaats je bestellingen bij de leveranciers, bewaak je levertijden en draag je zorg voor de verzending en facturatie van de orders.
Kortom, een bijzonder veelzijdige baan waar jouw talenten kunnen bijdragen aan ons succes.

Wat neem je mee:

  • Een HBO werk- en denkniveau;
  • Aantoonbaar relevante werkervaring, bij voorkeur in een technische omgeving;
  • Ervaring met het Microsoft Office pakket;
  • Een flexibele en nauwkeurige werkhouding;
  • Een proactieve instelling;
  • Service- en klantgerichtheid;
  • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Collegialiteit en, niet onbelangrijk, humor.

Wat mag je van ons verwachten:
Wij bieden een veelzijdige job waarbij geen dag hetzelfde is. Je krijgt te maken met leuke opdrachten, klanten en collega’s. Een inspirerende werkomgeving waarin je inbreng en kennis gewaardeerd en gestimuleerd wordt. Een team en bedrijf waar je jezelf kan zijn, waar samen geluncht wordt en successen gevierd worden met champagne.

Naast een aan de functie gerelateerd salaris, een bonusregeling, een goede pensioen- en reiskostenregeling, is er een bedrijfsfitnessregeling.

Ben je geïnteresseerd:
Kom jij ons helpen met de groei van ons bedrijf en de wereld te voorzien van schonere energie?
Dan ontvang ik graag je cv en motivatiebrief via andre@ttms.nl.
Voor meer informatie over de functie kun je bellen met André Handgraaf, 06 4222 4506.

Wat onze klanten zeggen

Latefa El Amrani

Latefa El Amrani

MetricControl

Als onafhankelijk kalibratielaboratorium van elektrisch/elektronische temperatuur- en geometrische meetapparatuur zijn wij en onze klanten gebaat bij nauwkeurige meetresultaten en een goede herleidbaarheid. Hiervoor is goede en stabiele meet -en regelapparatuur strikt noodzakelijk. Om dit te realiseren is een betrouwbare partner nodig die hoogwaardig kwaliteit biedt en met ons meedenkt, en TTMS is zo’n partner. Wij hebben al vele jaren een goede samenwerking met TTMS. Technische problemen zijn voor hen uitdagingen en vragen worden snel en adequaat beantwoord. TTMS is pro-actief: denkt altijd met ons mee. Daarnaast zijn zij klantgericht, flexibel, betrokken en betrouwbaar. Ze komen hun afspraken altijd na. Ook zijn ze deskundig, geven een goed advies en leveren de juiste apparatuur. Kortom, MetricControl werkt graag met TTMS samen.

Hypex Electronics

Joop van Bijnen

Hypex Electronics

Ik doe al jaren zaken met TTMS. Zij bieden ons goede adviezen, met keuze uit een breed assortiment producten. Voor wij tot aankoop overgaan, kunnen we middels een demonstratiemodel zelf een aantal dagen ervaren of het product voldoet aan onze verwachtingen. Ze denken mee en proberen mij niet iets aan te smeren. Mocht het zo zijn dat er eens een keer, om wat voor reden dan ook, wat mankeert aan de spullen van TTMS, dan zijn ze er ook om service te leveren met reparatie en, indien nodig, een vervanger. TTMS investeert met zijn service in een goede en duurzame klantrelatie

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2019 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden