Een veilige testomgeving voor het testen van batterijen

TTMS heeft geen producten in het pakket voor wat betreft de veiligheid rond het testen van met name Li-ion batterijen. Wel zien wij het belang van een veilige testomgeving. Bij alle testen moet uw veiligheid altijd voorop staan. Deze pagina voorziet u in deze informatie.

Uiteraard zorgt u voor een schone en ruime testruimte. Indien mogelijk gebruikt u een speciale brandveilige kast voor de testen. Als u onder verschillende klimaatomstandigheden wilt testen raden wij WEISS klimaatkasten aan met speciale voorzieningen voor het veilig testen van Li-ion batterijen. Wij verwijzen u hierbij ook graag door naar de presentatie van WEISS op het Energy Storage Event 2020.

Zorg ook voor een speciale brandblusser voor li-ion batterijen.Veilige testomgeving - Klimaatkast

En hierbij nog enkele links naar interessante websites met uitgebreide informatie:

– Het brandveilig opslaan van Li-ion batterijen is ook aan nieuwe normen gebonden.
– De nieuwe PSG37 norm komt er aan.
– En huidige wet- en regelgeving vanuit de overheid.

Gerelateerde onderwerpen

Batterij testen

Het testen van een batterij cel.

Het testen van een batterij module.

Het testen van een batterij pack.

Batterij testsoftware/testsystemen.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2023 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden