dcinergy

TT&MS staat reeds sinds jaar en dag paraat om ons van state-of-the-art test- en meetapparatuur te voorzien. Kenmerkend daarbij is dat TT&MS een uitermate goede service biedt, alsook uitgebreide ondersteuning bij de specificatie en selectie van de apparatuur. De medewerkers zijn technisch degelijk onderlegd, een waardevolle onderscheidende factor ten opzichte van andere spelers in de markt. Die technische kennis wordt daarenboven vergezeld van een constructieve, oplossingsgerichte en persoonlijke aanpak.

 

Giel van den Broeck, dcinergy

Signify Logo

Signify Netherlands

“De mensen van TTMS ken ik al jaren. Er is een open en eerlijke relatie ontstaan waarin we alles tegen elkaar kunnen zeggen wat resulteert in een korte maar krachtige communicatie. Dit verhoogt de efficiency, zowel voor mij als TTMS.
Vanaf dat ik bij Philips monitors ontwikkelde gebruiken we hun videoprotocol-testapparatuur voor onze nieuwste protocollen. Door goed te luisteren speelt TTMS èn hun fabrikant in op onze behoeften. Met als wederzijds voordeel: wij krijgen goede ondersteuning en zij maken betere testers.
Bij mijn huidige ontwikkelingen en testen bij Signify connected LED-verlichtingssystemen gebruiken we diverse voedingen, elektronische belastingen en analyzers. Als TTMS iets nieuws heeft wat interessant voor me is, weten ze dat ik er positief kritisch naar kijk. Ik zoek deugdelijke apparatuur die gebruiksvriendelijk is en TTMS blijft de ogen open houden voor nieuwe mogelijkheden. Zo hebben we al jaren een prettige samenwerking die twee kanten op werkt. Ze kennen de markt goed en weten de juiste fabrikanten te vinden voor goede apparatuur.”

 

Han Misdom, Signify Netherlands https://youtu.be/iuFZsaGZXXY

MetricControl

MetricControl

“Als onafhankelijk kalibratielaboratorium van elektrisch/elektronische temperatuur- en geometrische meetapparatuur zijn wij en onze klanten gebaat bij nauwkeurige meetresultaten en een goede herleidbaarheid. Hiervoor is goede en stabiele meet -en regelapparatuur strikt noodzakelijk.

Om dit te realiseren is een betrouwbare partner nodig die hoogwaardig kwaliteit biedt en met ons meedenkt, en TTMS is zo’n partner.

Wij hebben al vele jaren een goede samenwerking met TTMS. Technische problemen zijn voor hen uitdagingen en vragen worden snel en adequaat beantwoord. TTMS is pro-actief: denkt altijd met ons mee. Daarnaast zijn zij klantgericht, flexibel, betrokken en betrouwbaar. Ze komen hun afspraken altijd na. Ook zijn ze deskundig, geven een goed advies en leveren de juiste apparatuur.

Kortom, MetricControl werkt graag met TTMS samen.”

 

Latefa El Amrani, MetricControl

Shell logo

Shell Technology Centre Amsterdam

“Vanuit mijn functie binnen het kalibratie- en kwaliteitslab is het voor mij een continu streven naar kwaliteit. Om dit te waarborgen is de juiste support van onder andere leveranciers dan ook essentieel. TTMS begrijpt dit als geen ander, en ik doe dan ook al jaren zaken met hen. Als ik de relatie met TTMS moet omschrijven, dan is deze niet alleen feitelijk maar zeker ook instinctief te noemen. De meetinstrumentatie is betrouwbaar.
Bovendien is de expertise op gebied van test- en meetapparatuur bij TTMS een goede aanvulling  voor de STCA.”

 

Jan Serné, Shell Technology Centre Amsterdam

Allied Motion Dordrecht

“Ik doe al meer dan 15 jaar zaken met TTMS en dat is om de volgende reden: TTMS levert meer dan een doos, en heet ook niet voor niets TOTAL test and measurement SUPPORT. Ze weten wat er in de markt te koop is en kijken verder dan een catalogus. Vragen zijn nooit te gek, ze komen met meetinstrumenten die voldoen aan de gestelde eisen en de prijs is ook aantrekkelijk.”

 

Nic Verbruggen, Allied Motion Dordrecht https://www.youtube.com/watch?v=5LSaNUOddyU

Re/genT

“Voor zowel ons eigen laboratorium als voor de test systemen van onze klanten maken wij veelvuldig gebruik van de power sources geleverd door TT&MS. De power sources worden gebruikt om de koelunits en compressoren te testen op de verschillende netspanningen en frequenties. Telkens krijgen wij weer nieuwe vragen vanuit onze klanten voor verschillende capaciteiten, ranges etc. en TT&MS adviseert ons dan uitstekend over de mogelijke oplossingen. Als voorbeeld hebben we vaak te maken met korte maar hoge startstromen van de motoren van de compressoren. Wanneer een power source gekozen wordt op alleen het maximaal nominaal vermogen, dan is de kans dus groot dat hij niet voldoet. Wat we ook erg waarderen is dat TT&MS regelmatig een power source naar ons meeneemt voor evaluatie. Al onze power sources sturen we aan via de computer en ook hierin worden we goed geassisteerd door TT&MS. Kortom, door de juiste adviezen en aanvulling op onze beperkte kennis op dit gebied, komen we altijd tot een goed werkende oplossing.”

 

Johan Wijnstekers, Re/genT

Hypex Electronics

“Ik doe al jaren zaken met TTMS. Zij bieden ons goede adviezen, met keuze uit een breed assortiment producten. Voor wij tot aankoop overgaan, kunnen we middels een demonstratiemodel zelf een aantal dagen ervaren of het product voldoet aan onze verwachtingen. Ze denken mee en proberen mij niet iets aan te smeren. Mocht het zo zijn dat er eens een keer, om wat voor reden dan ook, wat mankeert aan de spullen van TTMS, dan zijn ze er ook om service te leveren met reparatie en, indien nodig, een vervanger.
TTMS investeert met zijn service in een goede en duurzame klantrelatie.”

 

Joop van Bijnen, Hypex Electronics

Victron Energy

“Wij kopen geen meetinstrumentatie, maar oplossingen voor specifieke meetproblemen. Ik koop dan ook graag bij TTMS, gezien de kennis die zij hebben op het gebied van testoplossingen in power elektronica. Ik heb namelijk een hekel aan verkopers. TTMS helpt ons bij de juiste keuze. Ze komen zelfs met instrumentatie van fabrikanten die ze zelf niet vertegenwoordigen. En altijd met een perfecte service: ze doen niet moeilijk, maar regelen het gewoon.”

 

Hans Verhees, Victron Energy

Wat onze klanten zeggen

Giel van den Broeck

Giel van den Broeck

dcinergy

"TT&MS staat reeds sinds jaar en dag paraat om ons van state-of-the-art test- en meetapparatuur te voorzien. Kenmerkend daarbij is dat TT&MS een uitermate goede service biedt, alsook uitgebreide ondersteuning bij de specificatie en selectie van de apparatuur. De medewerkers zijn technisch degelijk onderlegd, een waardevolle onderscheidende factor ten opzichte van andere spelers in de markt. Die technische kennis wordt daarenboven vergezeld van een constructieve, oplossingsgerichte en persoonlijke aanpak."

Signify Netherlands

Han Misdom

Signify Netherlands

“De mensen van TTMS ken ik al jaren. Er is een open en eerlijke relatie ontstaan waarin we alles tegen elkaar kunnen zeggen wat resulteert in een korte maar krachtige communicatie. Dit verhoogt de efficiency, zowel voor mij als TTMS. Vanaf dat ik bij Philips monitors ontwikkelde gebruiken we hun videoprotocol-testapparatuur voor onze nieuwste protocollen. Door goed te luisteren speelt TTMS èn hun fabrikant in op onze behoeften. Met als wederzijds voordeel: wij krijgen goede ondersteuning en zij maken betere testers. Bij mijn huidige ontwikkelingen en testen bij Signify connected LED-verlichtingssystemen gebruiken we diverse voedingen, elektronische belastingen en analyzers. Als TTMS iets nieuws heeft wat interessant voor me is, weten ze dat ik er positief kritisch naar kijk. Ik zoek deugdelijke apparatuur die gebruiksvriendelijk is en TTMS blijft de ogen open houden voor nieuwe mogelijkheden. Zo hebben we al jaren een prettige samenwerking die twee kanten op werkt. Ze kennen de markt goed en weten de juiste fabrikanten te vinden voor goede apparatuur.”

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2020 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden