Ons team

Bij TTMS zijn we gepassioneerd door alles wat met technologie en innovatie te maken heeft. Dit komt door onze jarenlange ervaring in en kennis van T&M, want testen en meten is onomstotelijk verbonden met alles wat ontwikkeld en gefabriceerd moet worden.
Diana Santhuizen-Dijs
Sales Support

Het fijne van werken bij TT&MS is dat we inzetten op duurzame klantrelaties. Hier onderzoeken we hoe we bedrijven werkelijk verder kunnen helpen. Zo proberen we altijd de juiste oplossing voor de applicatie van een klant te vinden. Ik vind het fijn als het gehele traject vanuit het eerste contact tot en met de aflevering van de bestelling, naar tevredenheid van de klant is geweest. Met de juiste focus, communicatie en klantgerichte instelling bereiken we zo mooie resultaten.

Jacqueline van der Erf
Office Manager

Binnen TT&MS houd ik mij als Office Manager bezig op verschillende vlakken zoals onder andere HR, financiële administratie en sales support. Met het oog op efficiëntie vind ik het belangrijk dat werkprocessen vloeiend en soepel verlopen. TT&MS staat niet stil, monitoren en indien nodig, bijstellen van werkprocessen is dan ook één van mijn taken. Ook een goede sfeer binnen het TTMS team vind ik belangrijk. Want de beste resultaten bereik je immers samen!

René Bos
T&M Consultant

Als T&M consultant ben ik het liefst bij klanten over de vloer. Om daar door de juiste vragen te stellen en te bekijken hoe TT&MS kan bijdragen aan het oplossen van technische barrières. Ik zeg weleens: ‘Alles waar een stekker aan zit, moet getest worden’. Want alleen als je weet wat een product werkelijk presteert, kun je het verbeteren. Zo leer ik elke dag iets nieuws! En met mijn nieuwsgierige karakter word ik daar heel blij van.

Tom Luyckx
T&M Consultant

Het leuke aan werken bij TT&MS is het in contact komen met bedrijven die zich bezig houden met de nieuwste technologieën en ontwikkelingen. Hierdoor kan ik mijn kennis verder uitbreiden over verschillende applicaties en dit is positief voor mijn professionele en persoonlijke ontwikkeling. Het vinden van gepaste oplossingen, samen met de klant, geeft mij voldoening. Dit vloeit voort uit mijn interesse over alles wat met techniek te maken heeft.

André Handgraaf
T&M Consultant

Mijn werkomgeving is het walhalla voor technici. Wekelijks wandel ik als T&M consultant binnen bij bedrijven waarvan ik denk: wauw, hebben we dit in BeNeLux? En geloof me, ik sta nog dagelijks versteld van de hoogstaande elektronicaontwikkelingen in de BeNeLux. Iets waar we best trots op mogen zijn. En als ik dan een oplossing voor een ingewikkeld meetprobleem heb kunnen aandragen, dan heb ik toch het gevoel dat wij als TT&MS ook een bijdrage leveren aan die mooie ontwikkelingen.

Robert Kousbroek
Service Engineer

De apparaten worden steeds geavanceerder en we zien steeds meer dat de apparaten moeten samenwerken in combinatie met een stuk software. Het geeft voldoening als ik de klanten op weg kan helpen bij problemen en ze hierin kan begeleiden bij software updates. Bij hardware problemen proberen we zo snel mogelijk een oplossing te vinden, door reparatie intern of bij de leverancier. Het leuke aan het werk binnen TT&MS is dat erg afwisselend is en het is leuk om te werken in een klein hecht team.

Marc Kammeraad
Marketing & Sales

Binnen TT&MS heb ik de focus op de commerciële en marketing gerelateerde zaken. Dit zijn vooral de online zichtbaarheid, het onderhoud aan de website, persberichten, application notes en andere publicaties. Daarnaast ben ik veelvuldig in contact met de consultants en ondersteun hen daar waar nodig in het commerciële traject rond de offertes en opvolging daarvan. Het maakt dat ik een veelzijdige functie heb binnen TT&MS die ik op een eigenwijze manier in kan vullen.