Silhouette of a champion on mountain peak. Active life concept

Bij TTMS zijn we gepassioneerd door alles wat met technologie en innovatie te maken heeft. Dit komt door onze jarenlange ervaring in en kennis van T&M, want testen en meten is onomstotelijk verbonden met alles wat ontwikkeld en gefabriceerd moet worden.

Onze mensen, veteranen in T&M en gespecialiseerd in de verschillende deelgebieden van T&M, begonnen earin 2003 onder de naam TTMS, wat staat voor Total Test & Measurement Support, met de overtuiging dat het verkopen van T&M meer was dan alleen een product demonstreren, maar werkelijk de applicatie van de klant begrijpen en daar de juiste oplossing voor te vinden.

Onze kennis stack-of-books-png-imageis divers: van metrologie/kalibratie van temperatuur en elektrische grootheden, audio en video testapparatuur, algemene test- en meetinstrumentatie tot systeemcomponenten, zoals PCI en PXI digitizers. En, last but not least, zijn we gespecialiseerd in alles wat met programmeerbare voedingen te maken heeft. Wij hebben in de loop van de jaren veel ervaringen opgedaan in een grote verscheidenheid van toepassingsgebieden, waar we zonder onze kennis van T&M nooit gekomen zouden zijn. En er is nog zoveel meer om te ontdekken. Vandaar die passie.

Daarnaast zijn wij gedreven om onze klanten, daar waar wij kunnen, te ondersteunen om hun projecten te laten slagen. Voor ons is dit altijd een win-win: onze klant een juiste oplossing en wij weer inzicht in een mogelijk nieuwe toepassing. Slagen we daar altijd in? Nee, soms komen we tot de conclusie dat wij niet de expertise hebben, maar dan kijken wij in ons uitgebreide netwerk van specialisten en gaan op zoek. Alles voor de ondersteuning van onze klant. Ons motto is dan ook:

motto

Klik hier voor ons team. 

Wat onze klanten zeggen

Hans Verhees

Hans Verhees

Victron Energy

Wij kopen geen meetinstrumentatie, maar oplossingen voor specifieke meetproblemen. Ik koop dan ook graag bij TTMS, gezien de kennis die zij hebben op het gebied van testoplossingen in power elektronica. Ik heb namelijk een hekel aan verkopers. TTMS helpt ons bij de juiste keuze. Ze komen zelfs met instrumentatie van fabrikanten die ze zelf niet vertegenwoordigen. En altijd met een perfecte service: ze doen niet moeilijk, maar regelen het gewoon.

Shell Technology Centre Amsterdam

Jan Serné

Shell Technology Centre Amsterdam

Vanuit mijn functie binnen het kalibratie- en kwaliteitslab is het voor mij een continu streven naar kwaliteit. Om dit te waarborgen is de juiste support van onder andere leveranciers dan ook essentieel. TTMS begrijpt dit als geen ander, en ik doe dan ook al jaren zaken met hen. Als ik de relatie met TTMS moet omschrijven, dan is deze niet alleen feitelijk maar zeker ook instinctief te noemen. De meetinstrumentatie is betrouwbaar. Bovendien is de expertise op gebied van test- en meetapparatuur bij TTMS een goede aanvulling voor de STCA.

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2020 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden