Silhouette of a champion on mountain peak. Active life concept

Bij TTMS zijn we gepassioneerd door alles wat met technologie en innovatie te maken heeft. Dit komt door onze jarenlange ervaring in en kennis van T&M, want testen en meten is onomstotelijk verbonden met alles wat ontwikkeld en gefabriceerd moet worden.

Onze mensen, veteranen in T&M en gespecialiseerd in de verschillende deelgebieden van T&M, begonnen earin 2003 onder de naam TTMS, wat staat voor Total Test & Measurement Support, met de overtuiging dat het verkopen van T&M meer was dan alleen een product demonstreren, maar werkelijk de applicatie van de klant begrijpen en daar de juiste oplossing voor te vinden.

Onze kennis stack-of-books-png-imageis divers: van metrologie/kalibratie van temperatuur en elektrische grootheden, audio en video testapparatuur, algemene test- en meetinstrumentatie tot systeemcomponenten, zoals PCI en PXI digitizers. En, last but not least, zijn we gespecialiseerd in alles wat met programmeerbare voedingen te maken heeft. Wij hebben in de loop van de jaren veel ervaringen opgedaan in een grote verscheidenheid van toepassingsgebieden, waar we zonder onze kennis van T&M nooit gekomen zouden zijn. En er is nog zoveel meer om te ontdekken. Vandaar die passie.

Daarnaast zijn wij gedreven om onze klanten, daar waar wij kunnen, te ondersteunen om hun projecten te laten slagen. Voor ons is dit altijd een win-win: onze klant een juiste oplossing en wij weer inzicht in een mogelijk nieuwe toepassing. Slagen we daar altijd in? Nee, soms komen we tot de conclusie dat wij niet de expertise hebben, maar dan kijken wij in ons uitgebreide netwerk van specialisten en gaan op zoek. Alles voor de ondersteuning van onze klant. Ons motto is dan ook:

motto

Klik hier voor ons team. 

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2024 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden