Silhouette of a champion on mountain peak. Active life concept

Bij TTMS zijn we gepassioneerd door alles wat met technologie en innovatie te maken heeft. Dit komt door onze jarenlange ervaring in en kennis van T&M, want testen en meten is onomstotelijk verbonden met alles wat ontwikkeld en gefabriceerd moet worden.

Onze mensen, veteranen in T&M en gespecialiseerd in de verschillende deelgebieden van T&M, begonnen earin 2003 onder de naam TTMS, wat staat voor Total Test & Measurement Support, met de overtuiging dat het verkopen van T&M meer was dan alleen een product demonstreren, maar werkelijk de applicatie van de klant begrijpen en daar de juiste oplossing voor te vinden.

Onze kennis stack-of-books-png-imageis divers: van metrologie/kalibratie van temperatuur en elektrische grootheden, audio en video testapparatuur, algemene test- en meetinstrumentatie tot systeemcomponenten, zoals PCI en PXI digitizers. En, last but not least, zijn we gespecialiseerd in alles wat met programmeerbare voedingen te maken heeft. Wij hebben in de loop van de jaren veel ervaringen opgedaan in een grote verscheidenheid van toepassingsgebieden, waar we zonder onze kennis van T&M nooit gekomen zouden zijn. En er is nog zoveel meer om te ontdekken. Vandaar die passie.

Daarnaast zijn wij gedreven om onze klanten, daar waar wij kunnen, te ondersteunen om hun projecten te laten slagen. Voor ons is dit altijd een win-win: onze klant een juiste oplossing en wij weer inzicht in een mogelijk nieuwe toepassing. Slagen we daar altijd in? Nee, soms komen we tot de conclusie dat wij niet de expertise hebben, maar dan kijken wij in ons uitgebreide netwerk van specialisten en gaan op zoek. Alles voor de ondersteuning van onze klant. Ons motto is dan ook:

motto

Klik hier voor ons team. 

Wat onze klanten zeggen

Giel van den Broeck

Giel van den Broeck

dcinergy

"TT&MS staat reeds sinds jaar en dag paraat om ons van state-of-the-art test- en meetapparatuur te voorzien. Kenmerkend daarbij is dat TT&MS een uitermate goede service biedt, alsook uitgebreide ondersteuning bij de specificatie en selectie van de apparatuur. De medewerkers zijn technisch degelijk onderlegd, een waardevolle onderscheidende factor ten opzichte van andere spelers in de markt. Die technische kennis wordt daarenboven vergezeld van een constructieve, oplossingsgerichte en persoonlijke aanpak."

Signify Netherlands

Han Misdom

Signify Netherlands

“De mensen van TTMS ken ik al jaren. Er is een open en eerlijke relatie ontstaan waarin we alles tegen elkaar kunnen zeggen wat resulteert in een korte maar krachtige communicatie. Dit verhoogt de efficiency, zowel voor mij als TTMS. Vanaf dat ik bij Philips monitors ontwikkelde gebruiken we hun videoprotocol-testapparatuur voor onze nieuwste protocollen. Door goed te luisteren speelt TTMS èn hun fabrikant in op onze behoeften. Met als wederzijds voordeel: wij krijgen goede ondersteuning en zij maken betere testers. Bij mijn huidige ontwikkelingen en testen bij Signify connected LED-verlichtingssystemen gebruiken we diverse voedingen, elektronische belastingen en analyzers. Als TTMS iets nieuws heeft wat interessant voor me is, weten ze dat ik er positief kritisch naar kijk. Ik zoek deugdelijke apparatuur die gebruiksvriendelijk is en TTMS blijft de ogen open houden voor nieuwe mogelijkheden. Zo hebben we al jaren een prettige samenwerking die twee kanten op werkt. Ze kennen de markt goed en weten de juiste fabrikanten te vinden voor goede apparatuur.”

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2020 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden