Silhouette of a champion on mountain peak. Active life concept

Bij TTMS zijn we gepassioneerd door alles wat met technologie en innovatie te maken heeft. Dit komt door onze jarenlange ervaring in en kennis van T&M, want testen en meten is onomstotelijk verbonden met alles wat ontwikkeld en gefabriceerd moet worden.

Onze mensen, veteranen in T&M en gespecialiseerd in de verschillende deelgebieden van T&M, begonnen earin 2003 onder de naam TTMS, wat staat voor Total Test & Measurement Support, met de overtuiging dat het verkopen van T&M meer was dan alleen een product demonstreren, maar werkelijk de applicatie van de klant begrijpen en daar de juiste oplossing voor te vinden.

Onze kennis stack-of-books-png-imageis divers: van metrologie/kalibratie van temperatuur en elektrische grootheden, audio en video testapparatuur, algemene test- en meetinstrumentatie tot systeemcomponenten, zoals PCI en PXI digitizers. En, last but not least, zijn we gespecialiseerd in alles wat met programmeerbare voedingen te maken heeft. Wij hebben in de loop van de jaren veel ervaringen opgedaan in een grote verscheidenheid van toepassingsgebieden, waar we zonder onze kennis van T&M nooit gekomen zouden zijn. En er is nog zoveel meer om te ontdekken. Vandaar die passie.

Daarnaast zijn wij gedreven om onze klanten, daar waar wij kunnen, te ondersteunen om hun projecten te laten slagen. Voor ons is dit altijd een win-win: onze klant een juiste oplossing en wij weer inzicht in een mogelijk nieuwe toepassing. Slagen we daar altijd in? Nee, soms komen we tot de conclusie dat wij niet de expertise hebben, maar dan kijken wij in ons uitgebreide netwerk van specialisten en gaan op zoek. Alles voor de ondersteuning van onze klant. Ons motto is dan ook:

motto

Klik hier voor ons team. 

Wat onze klanten zeggen

Latefa El Amrani

Latefa El Amrani

MetricControl

Als onafhankelijk kalibratielaboratorium van elektrisch/elektronische temperatuur- en geometrische meetapparatuur zijn wij en onze klanten gebaat bij nauwkeurige meetresultaten en een goede herleidbaarheid. Hiervoor is goede en stabiele meet -en regelapparatuur strikt noodzakelijk. Om dit te realiseren is een betrouwbare partner nodig die hoogwaardig kwaliteit biedt en met ons meedenkt, en TTMS is zo’n partner. Wij hebben al vele jaren een goede samenwerking met TTMS. Technische problemen zijn voor hen uitdagingen en vragen worden snel en adequaat beantwoord. TTMS is pro-actief: denkt altijd met ons mee. Daarnaast zijn zij klantgericht, flexibel, betrokken en betrouwbaar. Ze komen hun afspraken altijd na. Ook zijn ze deskundig, geven een goed advies en leveren de juiste apparatuur. Kortom, MetricControl werkt graag met TTMS samen.

Hypex Electronics

Joop van Bijnen

Hypex Electronics

Ik doe al jaren zaken met TTMS. Zij bieden ons goede adviezen, met keuze uit een breed assortiment producten. Voor wij tot aankoop overgaan, kunnen we middels een demonstratiemodel zelf een aantal dagen ervaren of het product voldoet aan onze verwachtingen. Ze denken mee en proberen mij niet iets aan te smeren. Mocht het zo zijn dat er eens een keer, om wat voor reden dan ook, wat mankeert aan de spullen van TTMS, dan zijn ze er ook om service te leveren met reparatie en, indien nodig, een vervanger. TTMS investeert met zijn service in een goede en duurzame klantrelatie

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2019 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden