AC voedingen

Programmeerbare AC voedingen, regeneratieve grid emulators en frequentie omvormers. Eigenlijk allemaal termen waarmee we instrumentatie aanduiden om het spanningsnet te simuleren. TTMS heeft inmiddels 7 verschillende leveranciers en een bijzonder uitgebreid assortiment om u van de juist oplossing te voorzien voor uw applicatie.

Dit varieert van simpele AC voedingen voor het simuleren van een schoon net bij 50 en 60 Hz tot de meer uitgebreide voedingen met frequenties tot 5kHz en uitgebreide mogelijk heden voor het creëren van gedefinieerde netvervuiling volgens de IEC 61000 normen, avionics normen, industriële normen en ook militaire normen.

Denk hierbij ook aan wat extremere net simulaties met verschillende fase hoeken tussen de fases en L-L spanningen tot 760Vrms. En dat bij vermogens tot 1.2MVA+.

Voor een vereenvoudiging van de selectie hebben we een onderscheid gemaakt tussen een enkel fase en drie fase wisselspanningsvoeding. Daarnaast heb je AC voedingen met een arbitrary golfvorm generator voor het creëren van voltage dips, harmonische en interharmonische vervormingen.

Regeneratieve AC voedingen zijn met name ook geschikt voor het testen van AC motoren en solar invertors waarbij de belasting dus ook energie terug het net in kan leveren. Ook voor portable applicaties zijn er een aantal oplossingen.

Advies nodig? Neem contact met ons op