Hoogspanningsvoeding tot 200kV DC

Er bestaat wereldwijd geen vaste definitie voor wat nu eigenlijk een hoogspanningsvoeding is. Bij TTMS hebben we een DC voeding gedefinieerd als hoogspanningsvoeding zodra de maximale uitgangsspanning meer is dan 600V.

TTMS heeft inmiddels een brede range aan voedingen die onder dit segment vallen, met een maximale spanning van 200kV en een maximaal vermogen van 2MW+. Bij de meeste hoogspanningsvoedingen moet u een keuze maken tussen een positieve of negatieve spanning ten opzichte van aarde. Optioneel zien we geïsoleerde uitgangen. De meeste voedingen hebben zowel een constant voltage als constant current mogelijkheid.

Toepassingen voor deze voedingen zijn onder andere Lithografie, Plasma onderzoek, Mass Spectrometers, Cyclotron voedingen en Medische toepassingen. En ook de elektrische autoindustrie en zonne-energie inverters, het testen van elektronica in treinen, trams, trolley bussen en metro.

Ten behoeve van capacitieve belastingen hebben we ook specifieke voedingen voor het laden van hoogspanningscapaciteiten voor bijvoorbeeld de gepulseerde lasers.

Vaak dus hele specifieke applicaties.

Benieuwd of wij ook voor uw applicatie een goede oplossing kunnen bieden?

Advies nodig? Neem contact met ons op