Bipolaire DC voeding / DC-150 kHz Amplifier

NF Corporation heeft met de introductie van de BP4610 een bipolaire voeding op de markt gebracht met een ongekende performance. Waar voorheen complexe en kostbare oplossingen moesten worden gebruikt kan nu met deze NF voedingen een breed aantal applicaties worden gerealiseerd voor een ongekende prijs/prestatie.

Deze BIPOLAIRE power supply is te gebruiken als spanningsbron (CV) of als stroombron (CC) bij een maximale spanning van 120 volt pp en maximaal 20 amp DC (60 amp pp). En dat over een frequentie bereik van DC-150 kHz !
De unit is via een USB interface programmeerbaar en via een analoge input aanstuurbaar. De bediending is bijzonder gebruikersvriendelijk. Het grote display geeft duidelijke informatie over de instel mogelijkheden. De ingebouwde 255 stappen sequentiële signaal generator is makkelijk programmeerbaar en maakt het geheel eenvoudig inzetbaar bij duur- en compliance testen.

De BP4610 / BP4620 is zowel als source en als sink te gebruiken en heeft geen moeite met inductieve en capacitieve belastingen. Toepassingen zijn o.a. voltage fluctuatie testen voor de Automotive markt, wetenschappelijk onderzoek en R&D.

Voor uitgebreide specificaties van de BP4610 klik hier.


Advies nodig? Neem contact met ons op