Cinergia, Nieuwe leverancier TTMS

Regeneratieve AC/DC voedingen en electronische belastingen

Cinergia producten zijn het resultaat van 10 jaar ervaring op het vlak van Power oplossingen.
Ze zijn gespecialiseerd in het bouwen van power convertors met een eigen DSP sturing om hiermee de meest uiteenlopende applicaties op te bouwen.

Het productgamma van Cinergia bestaat uit Grid emulators, programmeerbare voedingen, motor drive emulators, batterij laadsystemen, vsc inverters, batterij emulatoren, micro grid managers, elektronische loads. De meeste producten zijn regeneratief opgebouwd. Zo wordt tot 80% van de opgenomen energie bespaart wat resulteert in een lichtere energie aansluiting, minder warmte uitstoot en dus ook minder airco power. Een prachtige groene oplossing voor alle R&D en productiebehoeften.

Regeneratieve loads zijn bijvoorbeeld beschikbaar van 7.5kVA tot 200kVA en spanningen tot 480Vrms AC (tot 400Hz) en 750V DC. Ze zijn te gebruiken in constant impedance, constant current en constant power mode. Verder is het ook een harmonic load die tot de 15e harmonische instelbaar is. Uniek is ook dat de power factor volledig vrij instelbaar is waardoor dus ook 100% capacitieve en inductieve belastingen kunnen worden gesimuleerd.

De Grid Emulator is beschikbaar van 7,5kVA tot 200kVA en spanningen tot 480Vrms AC (tot 400Hz) en 750V DC.

Wat kan de Grid Emulator van Cinergia?
–         Voltage harmonics controleren tot de 15e harmonische bij 50-60Hz.
–         Flicker genereren en overspanningen.
–         Onderbrekingen en voltage dips.
–         Frequentie variaties.
–         Impedantie van het net instellen.
–         Onbalans tussen de fasen.

Cinergia is een unieke fabrikant met uitstekende oplossingen voor een brede waaier aan power applicaties. Uiteraard zijn wij dan ook blij met deze mooie aanvulling op ons bestaande productlijnen van hoogvermogen AC/DC voedingen en loads.

Voor uitgebreide informatie van de Cinergie producten verwijzen wij graag naar de website www.cinergia.coop.


Advies nodig? Neem contact met ons op