De nieuwe handheld temperatuur meter van Isotech, de TTi-10

Isothermal Technology Limited (Isotech) is al jaren bekend als een leverancier van uiterst nauwkeurige temperatuur-meetapparatuur. Dit zijn met name de laboratoriummodellen als de microK, de milliK de TTi-22 en de TTi-7.
Nu introduceert Isotech de nieuwe handheld temperatuurmeter de TTi-10. Dit is een tweekanaals temperatuurmeter die gebruik maakt van Standard Platinum Resistance temperatuur probes. De temperatuur range loopt hiermee van -80°C tot 650°C.
De resolutie loopt van 0,001°C tot 200 graden naar 0,01°C boven de 200 graden. Afhankelijk van de probe en de gemeten temperatuur heeft u een meetnauwkeurigheid tussen de 0,02 en 0,05 graden Celcius. (Voor hogere nauwkeurigheden kunt u uiteraard bij ons terecht voor de TTi-22)

De TTi-10 heeft een mogelijkheid van opslag van de minimum, maximum en gemiddelde waarde tot 4000 meetpunten. Het meetinterval is instelbaar van 1 seconde tot 30 minuten. Middels het standaard USB-interface en de Notepad software kunt u deze waarden eenvoudig uitlezen en grafisch weergeven op de PC. Uiteraard heeft u de keuze van uitlezing in graden Celcius, Kelvin of Ohms.
Met deze handheld referentie temperatuurmeter heeft u een ideale compagnon voor on-site metingen in combinatie met de Isotech QuickCal, FastCal en Isocal-6 dryblocks.

Voor een uitgebreide datasheet van de TTi-10 klikt u hier.


Advies nodig? Neem contact met ons op