EC750S Portable VA AC/DC voeding / versterker

Het Japanse NF corporation heeft een nieuwe AC voeding ontwikkelt. De EC750S is het kleinere broertje van de EC1000S.  De EC750S is een 750VA AC voeding met een spanningsbereik van 0-270VAC rms en een frequentie bereik van DC tot 550Hz. Als DC voeding heeft u een spanningsbereik van 0 tot + en -380Vdc. Daarnaast is de voeding te gebruiken als amplifier. Ook kunt u gebruik maken van de interne arbitrary functie generator voor het genereren van signalen of kiezen voor een combinatie van interne en externe source. Bij gebruik van de interne generator is het ook mogelijk om een fase hoek in te stellen.

Naast het genereren van spanning en stroom is deze unit uitgevoerd met een volwaardige power meter. Deze meet functies geven de gebruiker snel een beeld van opgenomen vermogen, power en crest factor, harmonische vervorming en natuurlijk spanning en stroom.   Alle instellingen zijn eenvoudig te realiseren door middel van een uitgekiende menu structuur en het grote display. Uiteraard is ook externe programmering mogelijk door middel van het standaard USB interface.

Voor uitgebreide specificaties van de EC750S klik hier.


Advies nodig? Neem contact met ons op