H&H PLI

H&H heeft haar programma aan DC loads verder uitgebreid met de nieuwe PLI serie.

Er zijn 15 modellen beschikbaar met een spanning oplopend van 60V tot maar liefst 800V (stromen van 12A tot 120A piek) bij vermogens van  600W, 1400W en 2100W. De minimale spanning om de maximale stroom te kunnen trekken bedraagt slecht 1,4V. Ook deze loads zijn tijdelijk 1,5 tot 2x over belastbaar (uitvoeringen tot 300V). De H&H PLI is standaard voorzien van RS232, USB, LAN en zelfs met CAN. Door de CAN interface is uitlezing en aansturing met automotive applicaties zeer eenvoudig. Verder is er ook een analoge interface voor zowel aansturing als uitlezing van de parameters en meetwaarden en deze kan optioneel ook galvanisch gescheiden worden uitgevoerd.

Naast logging via alle data interfaces is het ook mogelijk lokaal de data op te slaan op een USB stick en rechtstreeks met de PLI te loggen. Ook kan een volledig variabele patroon tot 250 verschillende instelpunten als dynamisch load profiel worden opgeslagen en uitgevoerd.

De PLI kan in de drie standaard load modes, Constant Current, Constant Resistance en Constant Volt bedreven worden. H&H heeft met de PLI een uitzonderlijke reeks loads die een betaalbare oplossing bieden voor al uw applicaties tot 2100W en met de mogelijkheid tot 800V is dit zeker een unieke oplossing.

Optioneel is ook een rackmount kit voor montage in een 19″ rack beschikbaar.
Voor uitgebreide specificaties van de PLI-serie verwijzen wij graag naar de datasheet.


Advies nodig? Neem contact met ons op