Hoogspanningsvoeding van Magna-Power.

Hoogspanningsvoeding tot 10kV in een 2U hoge behuizing

Magna-Power Electronics, markt leider in hoog vermogen programmeerbare DC voedingen, heeft haar betrouwbare en succesvolle XR serie uitgebreid met DC hoogspanningsvoedingen.

Met een hoogte van slechts 2U zijn nu 2, 4, 6, 8 en 10kV modellen beschikbaar in vermogens tot maar liefst 10 kW. Het ontwerp van deze hoogspanningsvoedingen is gebaseerd op de ruimschoots bewezen current-fed technologie door gebruik te maken van hoog frequent IGBT switched mode techniek.

De XR-serie heeft een programmeer nauwkeurigheid van ± 0.075% en voor de hoogspanningsmodellen geldt een spanningsrimpel van slechts ≤ 0.15% RMS.
Dit maakt deze voedingen tot de meest nauwkeurige DC voedingen in de markt. Deze hoogspanningsvoedingen zijn leverbaar met een positieve of negatieve uitgang ten opzichte van aarde.

Toepassingen zijn te vinden binnen PV productie, Capacitor charging, Laser Power, Isolatie testen, ATE systemen, OEM en laboratorium onderzoek.

Alle Magna-Power DC voedingen worden standaard geleverd met front bediening ,een 37-pin geïsoleerde, analoge-digital I/O voor een uitgebreide remote bediening en een RS-232 interface voor aansturing vanuit een computer.
Optioneel zijn LXI TCP/IP Ethernet Interface, IEEE-488 GPIB Interface, en USB  beschikbaar.

Voor uitgebreide informatie vind u hier de datasheet.


Advies nodig? Neem contact met ons op