Isotech Advanced Series dry block kalibratoren

De bekroonde ISOCAL-6 serie was de eerste temperatuur kalibrator, welke zowel als “dry block” ook als vloeistof bad gebruikt kan worden. De Isotech Advanced Series blijft het enige apparaat in de markt dat op zes verschillende wijzen geconfigureerd kan worden voor het kalibreren van de verschillende temperatuur sensoren. Zo heb je een dry block functie en een temperatuur bad functie. Maar ook een black body (infrarood temperatuurmeters) oppervlakte temperatuurmeters, fixed point cells voor nauwkeurige SPRT kalibraties en een ijsbad functie.

De Isotech Advanced Series werd in het verleden al eens uitgebreid met modellen met een ingebouwde temperatuur indicator (uniek voor die tijd), de site versions. Isotech heeft nu deze serie opnieuw uitgebreid met de Isotech Advanced Series . Een nieuwe reeks van “dry block” kalibratoren met een nog hogere nauwkeurigheid en met nog meer functionaliteit.

Er is nu bijvoorbeeld een meerkanaals temperatuur indicator (3) met geavanceerde logging mogelijkheden. Er kan een kalibratie sequence worden geprogrammeerd waarbij de ingestelde temperaturen automatisch worden doorlopen en de meetgegevens van de DUT automatisch worden opgeslagen. Dit levert een hogere efficiëntie op voor uw kalibratie proces. Gegevens worden “gelogd” op een USB-geheugenstick of het interne geheugen en kunnen direct in Microsoft Excel™ geopend worden. Uitlezing is ook mogelijk via het standaard LAN interface.

Het bereik van de ISOCAL 6 series gaat van -45˚C tot 1200˚C De brede inzetbaarheid uit zich met namen door het kunnen kalibreren van RTD’s. Thermocouples, Thermostaten, Thermistors en proces inputs (4-20mA). Deze nieuwe blokken met een lichtere, sterkere constructie maken gebruik van de nieuwste technologieën om gebruikers te helpen met het kalibreren van een grote diversiteit aan industriële temperatuur sensoren. De nieuwe geavanceerde modellen bestaan naast de huidige reeks modellen, zodat gebruikers het model kunnen kiezen welke het meest geschikt is voor hun individuele toepassing.

Voor de uitgebreide specificaties verwijzen wij u graag naar de nieuwe Isotech website.


Advies nodig? Neem contact met ons op