Meatest, 3 fase vermogen / energie kalibrator

MEATEST heeft met het model M-133C een nieuwe, compacte, 3-fase power/energiekalibrator op de markt gebracht. De M-133C biedt per fase maximaal 30 ampère. Het spanningsbereik is van 0 tot 280 Vrms. De fasehoek tussen spanning en stroom kan variëren van 0 tot 360 graden. Ook de fase tussen de verschillende spanningen en stromen is afzonderlijk instelbaar. Spanning en stroom zijn beschikbaar als AC en DC.
Dit bij een nauwkeurigheid van 0.05% in een relatief compacte behuizing. De uitgangsspanning is instelbaar in 5 verschillende bereiken. Voor de uitgangsstroom zijn zelfs 6 bereiken beschikbaar. Met een speciale power adapter kunnen de 3 current outputs worden samengevoegd tot een enkel-fase met maar liefst 90 ampère over het frequentie bereik van 16 tot 1000 Hz.

De Meatest M-133C kalibrator is o.a. geschikt voor het genereren van een gedefinieerde vervorming op het fundamentele sinusvormige uitgangssignaal. Dit wordt gerealiseerd door het toevoegen van harmonics en interharmonics componenten tot 5 kHz. Deze functie is mede noodzakelijk voor de kalibratie van power netwerk analysers.
Het simuleren van elektrisch vermogen kan voor elke fase onafhankelijk worden ingesteld. De M-133C is tevens voorzien van een 5,5 digit DC multimeter voor de kalibratie van verschillende typen power transducers.

Voor uitgebreide specificaties van de M-133C click hier.


Advies nodig? Neem contact met ons op