Meatest M525 Programmeerbare Capaciteit Decadebank

De M525 is speciaal ontwikkeld voor de kalibratie van het capaciteitsbereik van multimeters en LCR meters. Deze decadebank heeft een bereik van 100pF tot 100uF bij een basisnauwkeurigheid van 0.25%. De maximale werkspanning bedraagt 50V. Naast het gebruik in het kalibratie of kwaliteitslaboratorium is deze decadebank ook uitstekend geschikt voor toepassing in geautomatiseerde meetopstellingen waar remote bediening noodzakelijk is.

Deze programmeerbare capaciteit decadebank is opgebouwd uit hoogwaardige componenten waaronder een relais matrix en condensatoren op basis van polypropyleen diƫlectricum.

De kalibratie procedure van de M525 is zodanig dat herkalibratie betrekkelijk eenvoudig is. Mede op basis van de gemeten waarden van de condensatoren in het instrument wordt nieuwe kalibratiedata opgeslagen in het interne geheugen. Het instrument bevat zowel de kalibratiedata voor zwevende en geaarde configuraties.

De M525 van Meatest is aan stuurbaar via het RS232, USB, LAN of GPIB interface en optioneel geschikt voor 19 inch montage.

Voor detail specificaties verwijzen wij u graag naar de M525 datasheet.


Advies nodig? Neem contact met ons op