Meatest programmeerbare weerstandsdecadebank M632

Decadebank M632: 1ohm tot 1.2M ohm, 10 micro ohm resolutie

MEATEST, leverancier van hoogwaardige kalibratiestandaarden heeft een nieuwe programmeerbare weerstandsdecadebank aan haar programma toegevoegd: decadebank M632.

Specificaties

De decadebank M632 valt op door de relatief hoge nauwkeurigheid van 0.003%. Het bereik is van 1 Ω tot 1.2MΩ met een maximale resolutie van 10microΩ. De weerstandsdecaden worden gevormd door de toepassing van hoogwaardige en stabiele folieweerstanden in combinatie met een relaismatrix.

Naast de weerstandsfunctie kan de M632 ook worden gebruikt als een programmeerbare PT simulator. Aansturing van het instrument is mogelijk via RS232 (optioneel USB, LAN of het GPIB interface). De uitstekende specificaties van dit instrument worden mede gerealiseerd door het gebruik van een intern lineaire voeding met een bijzonder laag ruisniveau.

De Meatest programmeerbare weerstandsdecadebank M632 is ontwikkeld voor kalibraties van weerstandsmeters en DMM’s. Daarnaast wordt de decadebank nog steeds gebruikt in industriële toepassingen voor het afregelen van schakelingen.

Voor details van deze decadebank verwijzen wij u graag naar de datasheet.


Advies nodig? Neem contact met ons op