Meerkanaals electronic load van H&H: de PMLI serie

De PMLI serie

Een meerkanaals electronic load tot 12 kanalen in één mainframe, max 1800W

Vaak is er een behoefte om meerdere elektronische loads tegelijk te gebruiken. Dit kan zijn om een meerkanaals voeding te testen (denk bijvoorbeeld aan PC voedingen) of bijvoorbeeld voor burn-in applicaties.

H&H heeft met de nieuwe PMLI serie nu een ideale oplossing voor dergelijke testen waarbij tot 12 elektronische loads in een compacte behuizing kunnen worden samengevoegd. Is dit niet voldoende, dan is het mogelijk 1 master frame te koppelen met maximaal 8 slave frames.

Specificaties

Het is een compleet modulair systeem dat volledig op te bouwen is naar eigen wensen, met individuele load modules tussen 150W en 600W en spanningen tussen 60V en 240V DC. In 1 frame kan men tot 1800W samenbouwen. Om kosten en plaats te besparen zijn er geen knoppen of een dispay op de unit zelf aangebracht. Ze zijn volledig aanstuurbaar en uitleesbaar via software. De unit is voorzien van een RS-232 interface, maar kan ook optioneel worden voorzien van een Ethernet interface.

Het is mogelijk om 3 load modules parallel te schakelen om zo ook hogere vermogens te kunnen testen.

De PMLI meerkanaals electronic load kan werken in de klassieke modus: Constant Current, Constant Voltage, Constant Resistance, Constant Power en een Dynamische mode met 2 preset waarden.

Wie op zoek is naar een betaalbare multiload heeft met de H&H PMLI meerkanaals electronic load een gouden tool in handen met tal van mogelijkheden om ook uw testapplicatie succesvol uit te voeren.

Voor uitgebreide informatie over de PMLI serie verwijzen wij u graag naar de datasheet.


Advies nodig? Neem contact met ons op