milliK precisie thermometer van Isotech

Met de komst van de milliK precisietemperatuurmeter van Isothermal Technology Limited (Isotech) wordt de range van microK-thermometers aangevuld met een model dat geschikt is voor standaard temperatuurkalibraties met nauwkeurigheden tot ± 8 ppm (PRT’s). Het ontwerp van de milliK is gebaseerd op dat van de microK. De milliK is geschikt voor metingen met platinum resistance thermometers (PRTs), thermokoppels, thermistors en 4-20mA industriële sensors. De hoge nauwkeurigheid wordt gecombineerd met een resolutie van 0.0001° C. De unit heeft twee ingangskanalen voor temperatuursensors en een geïsoleerde ingang voor 4-20mA-signalen. Uiteraard is het mogelijk om de kalibratiegegevens van uw referentieprobes op te slaan in het interne geheugen van de milliK.

De milliK kan ook gebruikt worden als controller voor een automatische temperatuurkalibratie. U kunt een sequence van temperaturen instellen waarna de milliK de temperatuuroven kan aansturen, op het juiste temperatuurniveau metingen kan verrichten en de data opslaan in intern geheugen, om vervolgens de oven weer aan te sturen voor het volgende temperatuurniveau. De data is via RS232, USB of ethernet weer uit te lezen. Ook is dataopslag op een USB-stick mogelijk.
Al met al een uiterst universele thermometer die als werkstandaard niet mag ontbreken in uw temperatuurlaboratorium.

Voor uitgebreide informatie van de nieuwe milliK thermmeter klik hier.


Advies nodig? Neem contact met ons op