Netbox digitizers van Spectrum

Netbox digitizers van Spectrum: nu nog sneller

Naast de 16-bit digitizers (tot 250MS/sec) met 2, 4 of 8 differential of tot 16 kanalen single ended en de 14-bit digitizers (tot 500MS/sec) met 2, 4 of 8 kanalen, zijn er nu de snelle 8-bit Netbox digitizers (tot 5GS/sec) met 2, 4 of 8 kanalen. Standaard heeft deze Netbox 8GS memory aan board welke uiteraard te segmenteren valt. Ook de zeer korte re-arm tijd is dan een voordeel.

Specificaties

Middels FIFO mode is het mogelijk om gelijktijdig data binnen te lezen en data van een ander memory segment door te sturen naar de PC. Er zijn ook uitgebreide trigger mogelijkheden. Je kunt per kanaal trigger voorwaarden instellen en deze eventueel combineren met and/or voorwaarden, inclusief twee externe trigger inputs.

Standaard wordt de Spectrum SBench 6 software meegeleverd. Hiermee kunt u eenvoudig de Netbox digitizer instellen en data overhalen naar de PC. Ook extra functies als FFT en rekenkundige functies zijn voorzien. En uiteraard zijn er drivers beschikbaar voor Labview, MATLAB en IVI.

Naast R&D toepassingen in combinatie met een desktop of laptop, mikt Spectrum met de M4i.22xx serie op de industriƫle klant die op zoek is naar een meerkanaals digitizer met hoge sample frequentie en snelle data troughput. Het mooie van de Netbox digitizer serie is dat deze ook op remote locaties kan worden toegepast waarbij de hele besturing en databewerking in een fijne werkomgeving kan plaatsvinden. Een bijzonder complete digitizer voor als u nauwkeurig meerdere kanalen wilt samplen.


Advies nodig? Neem contact met ons op