PLA serie DC loads van H&H

H&H heeft haar programma aan DC loads verder uitgebreid met de nieuwe PLA serie. De units hebben een klassiek uiterlijk met een relatief groot display. Er is van binnen echter gebruik gemaakt van de modernste technieken en ook is er een scala aan interface opties mogelijk (Ethernet, USB, RS232, analoge I/O en CAN).

Er zijn 12 modellen beschikbaar met een spanning oplopend van 60V tot maar liefst 800V bij vermogens van 200W en 400W. De minimale spanning om de maximale stroom te kunnen trekken bedraagt slechts 1,4V. Ook deze loads zijn tijdelijk overbelastbaar (uitvoeringen tot 300V).

De units kunnen werken in constant current, constant voltage, constant power en constant resistance mode. Optioneel is er ook een MPPT optie. Limit waarden voor spanning en stroom zijn instelbaar.

Ook is het mogelijk om dynamische belastingen uit te voeren middels een lijst van setpoints(max 100). Naast logging via alle data interfaces is het ook mogelijk lokaal de data op te slaan (tot 100 metingen).

De PLA serie is een aanvulling op de bestaande PLI serie, welke al eerder is geĆÆntroduceerd (vermogens van 600W tot 28,8kW).

Voor uitgebreide specificaties van de PLA serie DC loads verwijzen wij u graag naar de PLA datasheet.


Advies nodig? Neem contact met ons op