Portable 1 kVA AC / DC voeding van NF Corporation

Het Japanse NF corporation heeft een nieuwe AC voeding ontwikkeld die geschikt is voor de Europese markt.

De EC1000S is een 1 kVA voeding die zowel als AC-voeding als DC-voeding is te gebruiken. Als AC-voeding heeft u een spanningsbereik van 0-270VAC rms en een frequentiebereik van DC tot 550Hz. Als DC-voeding heeft u een spanningsbereik van 0 tot + en -380Vdc.
Daarnaast is de voeding te gebruiken als amplifier. Ook kunt u gebruik maken van de interne arbitrary functie generator voor het genereren van signalen of kiezen voor een combinatie van interne en externe source. Bij gebruik van de interne generator is het mogelijk om een fase hoek in te stellen.

Naast het genereren van spanning en stroom is deze unit uitgevoerd met een volwaardige power meter. Deze meet functies geven de gebruiker snel een beeld van opgenomen effectieve vermogen, blind vermogen en crest factor, harmonische vervorming en natuurlijk spanning en stroom.

Alle instellingen zijn eenvoudig te realiseren door middel van een uitgekiende menu structuur en het grote display. Uiteraard is ook externe programmering mogelijk door middel van het standaard USB interface.

Voor uitebreide specificaties van de NF EC1000S voeding klik hier.


Advies nodig? Neem contact met ons op