Spectrum M4i.445x-x8 digitizer kaart

14-bit, 500MS/sec, 2Gsample memory
14-bit 500MS/sec digitizer van Spectrum.   Spectrum heeft vandaag een nieuwe data acquisitie kaart gelanceerd: De M4i.445x-x8. Dit is een 14-bit 500MS/sec digitizer gebaseerd op een nieuw platform.
De basis van de  M4i kaarten is een PCI express x8 Gen2 PC interface. Dit interface staat garant voor een bijzonder snelle data overdracht van de kaart naar PC memory.

De nieuwe M4i.445x-x8 kaart is er in 1-, 2- of 4-kanaals uitvoering en heeft een analoge bandbreedte van 250MHz. De input ranges lopen van ±200mV tot ±10V. U kunt zowel een 50 ohm als een 1Mohm ingangsimpedantie selecteren en uiteraard AC of DC ingangskoppeling. De kaart heeft een geheugen capaciteit van 2GSamples. Standaard zijn tegenwoordig ook de verschillende data acquistie modes als ABA (sample speed switching) FIFO mode (continu data opslag), segmented recording en gated sampling.

Middels een starhub module zijn maximaal 8 kaarten te synchroniseren waardoor een 32-kanaals data acquisitie systeem ontstaat waarbij alle kanalen dus synchroon worden gesampled.SPCM drivers voor Windows en Linux worden standaard meegeleverd. Daarnaast zijn er software drivers beschikbaar voor Visual Basic, Borland C++, Visual C++, VB.Net, C#, J# en Delphi. Uiteraard kunt u ook gebruik maken van de Spectrum SBench 6 software.

Voor uitgebreide specificaties verwijzen wij u graag door naar de datasheet. M4i.445x-x8 datasheet.


Advies nodig? Neem contact met ons op