TTI-22 temperatuur meter van Isotech

Isotech heeft een nieuwe uiterst nauwkeurige temperatuurmeter op de markt gebracht met een ongeëvenaarde prijs/prestatieverhouding. De meetnauwkeurigheid is 0,001°C en deze unit heeft een resolutie van 0,0001°C. Dit maakt de TTI-22 uitermate geschikt als referentiestandaard bij vergelijkende temperatuursensorkalibraties. De unit heeft twee ingangskanalen. Zowel standaard 100ohm PRT’s als 25,5 en 100Ohm SPRT’s worden ondersteund. Referentiewaarden van wel 30 probes kunnen worden opgeslagen in het interne geheugen, zodat u altijd de juiste referentieprobe kunt gebruiken in uw vergelijkende meting met de te kalibreren sensor. Per probe kan ook een kalibratievervaldatum worden opgegeven zodat de meter u kan waarschuwen voor het gebruik van probes met een vervallen kalibratiedatum.

Uitgebreide statistische berekeningen kunnen in de TTI-22 worden uitgevoerd. Naast de meetwaarde kunt u de gemiddelde meetwaarde en de standaard deviatie weergeven. De unit kan ook op batterijen werken. Middels het standaard RS232 en Ethernet interface kunnen de instellingen worden gewijzigd en de meetwaarden worden uitgelezen.   Al met al een uitstekende temperatuurmeter voor in het kalibratielab of metingen op locatie.

Voor een uitgebreide datasheet van de TTI-22 klik hier.


Advies nodig? Neem contact met ons op