Uitbreiding Spectrum M4i serie high speed digitizers

Uitbreiding Spectrum M4i serie

Spectrum heeft de M4i serie High speed digitizers verder uitgebreid met nieuwe high speed digitizers. Naast de 14-bit 500MS/sec digitizers en 16-bit 250MS/sec digitizers zijn er nu de M4i.22xx serie 8-bit digitizers.

De M4i.22xx serie bestaat uit 9 nieuwe modellen met een maximale sample speed van 5GS/sec bij een bandbreedte van maximaal 1.5 GHz. De kaarten zijn er in een enkelkanaals, dubbelkanaals en vierkanaals uitvoering. Het on-board memory is 4GSample waarmee dus relatief lang kan worden gesampled.

Specificaties

De basis van de M4i kaarten is een PCI express x8 Gen2 PC interface. Dit interface staat garant voor een bijzonder snelle data overdracht van de kaart naar PC memory (3.4GB/sec). Optioneel is er in de M4i.22xx kaarten een average en peak detect optie beschikbaar waarmee u uw hoeveelheid data kunt reduceren alvorens dit naar de PC te sturen.

Standaard zijn tegenwoordig ook de verschillende data acquisitie modes als ABA (sample speed switching), FIFO mode (continu data opslag), segmented recording (zeer snelle re-arm tijd) en gated sampling. Er zijn ook verschillende trigger modes mogelijk, waaronder puls breedte triggering en logic triggering.

Middels een starhub module zijn maximaal 8 M4i.22xx kaarten te synchroniseren waardoor een 32-kanaals data acquisitie systeem ontstaat, waarbij alle kanalen dus synchroon worden gesampled. Uiteraard kunt u deze kaarten volledig bedienen met de standaard SBench software van Spectrum. Daarnaast zijn er drivers beschikbaar voor Labview, Labwindows en Matlab. SPCM drivers voor Windows en Linux, en software drivers voor Visual Basic, Borland C++, Visual C++, VB.Net, C#, J# en Delphi worden ook standaard meegeleverd.

Uitgebreide specificaties van de M4i serie High speed digitizers kunt u vinden in deze hier de datasheett.


Advies nodig? Neem contact met ons op