Een 1 tot 4 kanaals power analyzer van Vitrek.

De PA900 serie is een 1 tot 4 kanaals power analyzer waarbij men met verschillende modules kan werken in één mainframe. De bediening van deze power analyzer is super eenvoudig door het hoge resolutie touch screen. Je selecteert eenvoudig welke meetresultaten je op het scherm wilt zien maar ook is een grafische weergave van de harmonische componenten mogelijk. Of een oscilloscoop weergave van de ingangssignalen. Complexe bediening van de vermogens- en energie meters behoort hiermee echt tot het verleden

Deze PA 900 power analyzer valt ook op door de hoge nauwkeurigheid en de veelzijdige functionaliteit. Met een bandbreedte tot maar liefst 5 MHz is de PA900 tevens uitstekend inzetbaar als harmonics analyzer.

Afhankelijk van de gewenste specificaties kunt u kiezen uit:
Een bases module met een bandbreedte van 1MHz en een nauwkeurigheid van 0.1%.
Voor nauwkeurige toepassingen is er ook een module met een nauwkeurigheid van 0.03%.
Voor hogere frequenties is er een kaart met een bandbreedte tot 5MHz en voor de extreem lage spanningen is er een module tot 10uV.
Speciaal voor motor applicaties is er ook een torque / speed input module.

Middels een synchronisatie bus is deze 1 tot 4 kanaals power analyzer uit te breiden tot maximaal 20 kanalen.

Voor uitgebreide informatie verwijzen wij u graag naar de datasheet.


Advies nodig? Neem contact met ons op