H&H PMLA meerkanaals elektronische loads tot 1800 W

PMLA meerkanaals elektronische loads

De PMLA elektronische load is een configureerbare meerkanaals load tot twaalf kanalen. Er zijn tot drie slots met elk vier plaatsen voor load-modules.

De modules zijn beschikbaar in vier maximale vermogens- en vier maximale ingangsspanningen. De maximale spanning van deze modules loopt van 40 V via 60 V, 120 V tot en met 240 V. De stromen lopen vanaf 1 A tot en met 120 A. Afhankelijk van het vermogen beslaat een module één (150 W), twee (300 W), drie (450 W) of vier plaatsen (600 W).

Configureerbaar
Er kunnen verschillende belastingen worden geconfigureerd, zoals bijvoorbeeld 1 x 600 W + 1 x 450 W + 2 x 300 W + 5 x 150 W. Het maximale totale vermogen is 1800 W. Hiermee kunnen de loads eenvoudig worden geconfigureerd voor DUTs met meerdere uitgangen.

Toepassingen
Toepassingen zijn: het kalibreren van uitgangsspanningen op driver-uitgangen, het simuleren van verbruikers op het boordnet en het gebruikstesten van batterijen en accu’s. De PMLA kan ook worden gebruikt voor het testen van kabels en kabelbomen, dc/dc converters, zekeringen en lastscheiders, dempers, printplaten, motormanagement systemen en sensors.

Omdat de ingangen galvanisch gescheiden zijn kunnen ze gemakkelijk worden geconfigureerd voor meerkanaals Burn-In opstellingen.

Regelkarakteristieken
De units kunnen werken in constant current, constant voltage, constant power en constant resistance mode. Grenswaarden voor spanning en stroom zijn instelbaar. Ook is het mogelijk om dynamisch te belasten middels een lijst van maximaal 100 setpoints. Een automatische data acquisitie functie maakt het mogelijk om van alle kanalen 100 meetpunten (tijd, spanning en stroom) intern op te slaan. Voor de apparaten zijn LabVIEW drivers beschikbaar.

Interfaces en bediening op afstand
Ook is er een scala aan interface opties mogelijk. Ethernet, USB, RS-232 zijn standaard. Optioneel zijn: analoge I/O, CAN en GPIB. Het programmeren gebeurt in SCPI.

Voor uitgebreide specificaties van de PMLA serie DC loads verwijzen wij u graag naar de datasheet.

Wilt u advies voor de optimale configuratie voor uw toepassing, neemt u dan contact met ons op!


Advies nodig? Neem contact met ons op