De ACL serie 3 fase AC Loads van H&H

Höcherl & Hackl introduceert de nieuwe elektronische driefasige AC belasting: de ACL serie.

Met de ACL serie maakt H&H het mogelijk om 3-fasen van een AC driefasig wisselstroomsysteem met slechts één apparaat te belasten. Hierdoor kunnen compacte testsystemen worden geïmplementeerd zonder complexe bedrading van de besturingselektronica. De drie belastingfasen kunnen ook parallel worden aangesloten om een enkele fasebelasting te creëren. DC bedrijf is ook mogelijk.

De ACL serie kan werken in CC, CV, CR en CP mode. Ook combinaties van deze modi zijn mogelijk. Er zijn zes vermogensversies beschikbaar van 3x 1.400W tot 3x 8.400W. Dit in combinatie met een 280V AC of 500V AC ingang. (400V en 700V DC). Het frequentiebereik is van 40 tot 1000Hz.

Handige functies voor het genereren van golfvormen zoals de superpositie van harmonische, fase afsnijdingen, faseverschuiving in combinatie met een instelbare crest factor of fase afsnijding en willekeurige golfvormen zijn standaard geïmplementeerd.

De nieuwe generatie belastingen beschikt over een briljante 4,3″ touch-display waarmee alle functies van het apparaat kunnen worden bediend. De gebruikersinstellingen kunnen individueel worden ingesteld en opgeslagen.

LAN, USB, RS232 en CAN-interface zijn standaard; GPIB optioneel.

De specificaties van deze serie kunt u vinden in de datasheet.

Heeft u vragen over prijzen of levertijden, of wilt u een demonstratie van de ACL serie neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag bij de keuze van de beste oplossing voor uw applicatie.


Advies nodig? Neem contact met ons op