Een 800kVA Grid Emulator / Batterij emulator

Indrukwekkend. Dat was het eerste wat bij TTMS consultant André Handgraaf opkwam. Een acceptatie test van een 800kVA Grid Emulator / Batterij emulator. Emulatie van een 800kVA AC grid met vrij programmeerbare harmonische (tot de 50st) maar ook spanningsdips, onbalans in de drie fases en andere netvervuiling.

Dezelfde installatie kan ook omgeschakeld worden naar een DC voeding / DC load met een spanningsbereik tot 1500V en batterij emulatie.

De klant is in dit geval een fabrikant van Electrical Vehicle laadpalen voor met name het snel opladen van bussen en vrachtwagens. Met deze installatie kunnen we zowel de netspanningszijde als de laadzijde testen. Op termijn is het de wens om de installatie nog uit te breiden tot 1600kVA of meer.


Advies nodig? Neem contact met ons op