Itech IT-M7700 High Performance programmeerbare AC voedingen

De Itech IT-M7700 High Performance programmeerbare AC voedingen combineren intelligentie met een grote mate aan flexibiliteit in een compacte behuizing.
De ingebouwde power meter en de arbitraire golfvorm generator zorgen ervoor dat de IT-M7700 breed inzetbaar is voor de meest veeleisende toepassingen. Denk hierbij aan het simuleren van een verstoorde netspanning, voor het testen van vitale medische apparatuur maar ook bijvoorbeeld voor het uitvoeren van de conformiteitstesten van de elektronica in een vliegtuig. Ook voor het uitvoeren van IEC standaard testen op huishoudelijke apparaten kan de IT-M7700 een uitkomst bieden.

Wat maakt de ITECH IT-M7700 zo bijzonder?

De IT-M7700 is voor als nog leverbaar in twee modellen met vermogens van 300VA en 600VA.
Beide voedingen passen in een ½ wide 19” rack module van 1U hoog. Dit maakt de voeding dan ook zeer interessant voor inbouw in automatische testsystemen.

In AC mode kan een frequentie tot 1000Hz gegenereerd worden. Daarnaast kan de voeding ook in DC mode functioneren en is er zelfs een AC+DC mode waarbij moeiteloos een DC-offset aan een AC signaal meegegeven kan worden. Met de bijgeleverde software kan je eenvoudig elke soort golfvorm en ook arbitraire golfvorm creëren. Met behulp van de LIST mode maak je bijvoorbeeld sequenties met verschillende instellingen en golfvormen voor specifieke testen.

Software

De software maakt het ook mogelijk om EMC testen uit te voeren volgens IEC normen 61000-4-11, 13, 14, 17 en 28. Ook commerciële en militaire luchtvaart conformiteitstesten volgens ABD 0100, ABD A350, ABD AMD24, Boeing 787, DO-160D, MIL-STD-704F en 1399-300B zitten standaard in de software geprogrammeerd. De ingebouwde powermeter maakt het daarbij mogelijk om eenvoudig de spanning, stroom, frequentie, actief vermogen en arbeidsfactor te meten.

De uitgebreide IT-M7700 is een bijzonder complete AC voeding / DC voeding / Harmonische generator en Power analyzer in één. Een echte alleskunner.

Voor uitgebreide specificaties verwijzen wij u graag naar de datasheet van de IT-M7700.

Zie ook de specificaties van de overige IT-M modellen:


Advies nodig? Neem contact met ons op