ISEG hoogspanning voedingen nu bij TTMS

TTMS is er in geslaagd om het productengamma op het gebied van voedingen aan te vullen met een nieuwe leverancier op het gebied van hoogspanningsvoedingen. ISEG is een Duitse fabrikant van precisie hoogspanningsvoedingen en modules voor zowel de industrie als research. Denk hierbij aan:

– DC hoogspanning voedingen tot 100kV, tot 10kW en meer.
– 1, 2, 3 en 4 kanaal voedingen met zowel positieve als negatieve polariteit.
– DC/DC hoogspanning modules.

Door de nieuwste technologie te gebruiken weet ISEG HV voedingen te produceren met een hoge efficiƫntie (>93%) in een compact formaat. En met een uiterst hoge nauwkeurigheid. De twee of vier kanaals ISEG SHR unit heeft bijvoorbeeld een resolutie van 1mV bij 0-6000V en een ripple van <3mV. Een aantal modellen in de ISEG range kunnen ook gebruikt worden voor het laden van capaciteiten. En door middel van de extended range optie is dat ook nog eens sneller of met een kleinere voeding te realiseren.

Kortom een bijzondere nieuwe lijn aan hoogspanning voedingen zodat wij u in de toekomst nog beter kunnen voorzien van de beste applicatie oplossingen op het gebied van DC voedingen.

Binnenkort zijn deze producten te vinden op onze website. Wilt u alvast kijken naar de voedingen dan verwijzen wij u graag door naar de website van ISEG.


Advies nodig? Neem contact met ons op