De Elettrotest TPS/M/D serie

De Elettrotest TPS serie enkelfase AC voedingen is recent uitgebreid met vier nieuwe modellen in de vermogens reeks van 1500VA tot 9000VA. De TPS-D units hebben een geheel vernieuwd user interface ten opzichte van de oudere modellen. De unit heeft een mooi 7” kleuren touchscreen display in combinatie met een draaiknop om zo eenvoudig alle instellingen te maken en de werkelijke meetwaarden uit te lezen.

Er zijn twee spanningsbereiken: 0-150V en 0-300V en het frequentiebereik is van 10 tot 80Hz. Deze AC voedingen hebben standaard een RS-232, RS485 en LAN interface. Ook is er een Labview driver beschikbaar indien u deze AC voeding ook in een geautomatiseerde omgeving wilt gebruiken. De voedingen zijn beveiligd tegen kortsluiting, overbelasting en een te hoge temperatuur.

Alle Elettrotest TPS AC voedingen uit de enkelfase serie hebben een inrush current mogelijkheid van 2x de nominale stroom. En dat voor drie seconden. Dit is bijvoorbeeld interessant gezien de aanloopstroom van  geschakelde voedingen, motoren en compressoren.

Voor uitgebreide specificaties verwijzen wij u graag naar de TPS/M/D datasheets.

TPS/M/1500/D
TPS/M/3000/D
TPS/M/6000/D


Advies nodig? Neem contact met ons op