Een veilige testomgeving voor het testen van batterijen

TTMS heeft geen producten in het pakket voor wat betreft de veiligheid rond het testen van met name Li-ion batterijen. Wel zien wij het belang van een veilige testomgeving. Bij alle testen moet uw veiligheid altijd voorop staan. Deze pagina voorziet u in deze informatie.

Uiteraard zorgt u voor een schone en ruime testruimte. Indien mogelijk gebruikt u een speciale brandveilige kast voor de testen. Als u onder verschillende klimaatomstandigheden wilt testen raden wij WEISS klimaatkasten aan met speciale voorzieningen voor het veilig testen van Li-ion batterijen. Wij verwijzen u hierbij ook graag door naar de presentatie van WEISS op het Energy Storage Event 2020.

Zorg ook voor een speciale brandblusser voor li-ion batterijen.

En hierbij nog enkele links naar interessante websites met uitgebreide informatie:

– Het brandveilig opslaan van Li-ion batterijen is ook aan nieuwe normen gebonden.
– De nieuwe PSG37 norm komt er aan.
– En huidige wet- en regelgeving vanuit de overheid.


Advies nodig? Neem contact met ons op